Αποκλειστικό: Ο Μπακαούκας εργάζεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -«Ενιωσα δέος και συγκίνηση!» (ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικό: Ο Μπακαούκας εργάζεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -«Ενιωσα δέος και συγκίνηση!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας εργάστηκε σήμερα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», τι δηλώνει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο Χριστόφορος Μπακαούκας βάζει το χέρι του για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι όμως ο «Μπάκα» βρέθηκε σήμερα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» μαζί με την εταιρεία την οποία εργάζεται για να φτιάξουν κάποιες ειδικές ράμπες όπου θα μπαίνουν τα μηχανήματα και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το γήπεδο, νιώθοντας δέος και συγκίνηση.

Ο ίδιος ο Μπακαούκας δεν έκρυψε ποτέ άλλωστε τα αισθήματα του και την αγάπη του για την ΑΕΚ ενώ είναι ενδεικτικό πως πήγε να δουλέψει φορώντας μια μπλούζα της Original 21 με την οποία και φωτογραφήθηκε.

Σχολιάζοντας στο enwsi.gr την σημερινή του εμπειρία δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γήπεδο που χτίζεται :«Πραγματικά ένιωσα δέος και συγκίνηση. Είναι εντυπωσιακό. Αφού μπήκα και εδώ νομίζω ότι νιώθω ολοκληρωμένος πλέον» ήταν τα λόγια του.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του enwsi.gr:

Αποκλειστικό: Ο Μπακαούκας εργάζεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -«Ενιωσα δέος και συγκίνηση!» (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: Ο Μπακαούκας εργάζεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -«Ενιωσα δέος και συγκίνηση!» (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: Ο Μπακαούκας εργάζεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» -«Ενιωσα δέος και συγκίνηση!» (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X