Δυνατά για το 1-1 η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δυνατά για το 1-1 η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει την σειρά με τον Παναθηναϊκό απόψε στο ΟΑΚΑ

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς για την ΑΕΚ και με τον τρόπο που αυτή ήρθε, η Ένωση θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 και να δώσει άλλο ενδιαφέρον για την συνέχεια.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό αρκεί το ματς να διεξαχθεί με ίσους όρους και να αφήσουν οι διαιτητές τις δύο ομάδες να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν.

Η Ένωση θα πρέπει να κρατήσει την καλή της άμυνα από τον πρώτο αγώνα και να περιορίσει τα πολλά λάθη της επίθεσης για να έχει τύχη στο παιχνίδι και να το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Ο κόουτς Αγγέλου δεν θα έχει τις γνωστές απουσίες των Λάνγκφορντ, Μωραίτη, Σλότερ και Ρογκαβόπουλου.


Από την μεριά του ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το 2-0 για να τελειώσει την σειρά την Κυριακή στην έδρα του. Οι απουσίες των «πράσινων» είναι οι Νέντοβιτς, Μαντζούκας και Καλαϊτζάκης.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης με την ελπίδα να μην είναι πάλι πρωταγωνιστές είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και Γιώργος Θεονάς (Αττικής).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X