Βαλμπουενά: «Καλώς επέστρεψε ο Μπενζεμά στη Γαλλία, ήταν απόφαση του Ντεσάμπ»

Υποτροπίασε η θλάση του Βαλμπουενά - Εκτός με Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας, έπειτα από 6 χρόνια «τιμωρίας» και η παρουσία του στην 26μελή αποστολή των «τρικολόρ» για το επερχόμενο Euro 2020, εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε τεθεί εκτός ομάδας απ’ το 2015, για εξωαγωνιστικούς λόγους, όταν συνδέθηκε το όνομά του με υπόθεση εκβιασμού και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, πως φέρεται να  υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Monte Carlo (RMC) επικοινώνησε με τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά ζητώντας το σχόλιό του για την «επιστροφή» του Μπενζεμά στην Εθνική Ομάδα, με τον ίδιο να βάζει πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας.

«Αν ο Μπενζεμά μπορεί να δώσει πράγματα παραπάνω στη Γαλλία, τότε καλώς. Θα είναι στο γήπεδο που θα παίξει. Είναι απόφαση του προπονητή. Για μένα ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάν) είναι νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν η Γαλλία δουλέψει ως ομάδα, θα πούμε ότι κατάφερε να προσαρμοστεί. Αν όχι, δεν θα του ρίξουμε την ευθύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X