ΑΕΚ: Όλα για την πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο

Εικόνες από το Εθνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Final-8 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία στην Α’ κατηγορία κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final-8 του Κυπέλλου και σήμερα ρίχνεται στην «μάχη».

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:00 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης. Στην παρθενική συμμετοχή τους οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν σε πρώτη φάση την πρόκριση στα ημιτελικά του Σαββάτου και φυσικά το να φτάσουν έως τον Τελικό της Κυριακής (23/05), σε μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος στις τελευταίες του παρουσίες στον πάγκο του «Δικεφάλου», καθώς αναλαμβάνει Team Manager από τη νέα σεζόν, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Παυλιδάκη, Στελλάτο, Βλατάκη, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Ζώρζο και Παπάκο.

«Μέσα στις δυνατότητες μας η τετράδα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε στο aek.gr τόνισε πως η είσοδος της ομάδας στην τετράδα είναι μέσα στις δυνατότητες της. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αγωνιστεί χωρίς άγχος, να απολαύσει τα παιχνίδια και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται: «Ο θεσμός του κυπέλλου ανέκαθεν ήταν μία διοργάνωση που υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης της κλήρωσης. Με το δεδομένο αυτό, εμείς καταφέραμε και αποφύγαμε τρία μεγάλα φαβορί οπότε είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας η είσοδος στην τετράδα. Το Κύπελλο είναι μια γιορτή του αθλήματος, εμείς την βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο, και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες στο τριετές πλάνο που έχουμε θέσει για την ομάδα μας ώστε να ανεβαίνουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι προς το καλύτερο» ανέφερε ο κ. Δάνδολος.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-8

Παρασκευή 21/05/2021

14:00 Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕΚ (Α4)

16:00 ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου (Α3)

18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – Υδραϊκός (Α1)

20:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Α2)

Σάββατο 22/05/2021 18:00 ΝΙΚΗΤΗΣ Α3 – ΝΙΚΗΤΗΣ Α4

20:00 ΝΙΚΗΤΗΣ Α1 – ΝΙΚΗΤΗΣ Α2

Κυριακή 23/05/2021: 19:00 ΝΙΚΗΤΗΣ Α5 – ΝΙΚΗΤΗΣ Α6.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X