«Ο Ρεμπρόφ έπαιρνε 600.000 ευρώ το χρόνο και τώρα ζητά τα διπλάσια!»

«Ο Ρεμπρόφ έπαιρνε 600.000 ευρώ το χρόνο και τώρα ζητά τα διπλάσια!»
Photo Credits: INTIME

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Σεργκέι Ρεμπρόφ, σύμφωνα με δημοσίευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της ΑΕΚ και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Ο 47χρονος Ουκρανός τεχνικός βρίσκεται ουσιαστικά και με τα δύο… πόδια εκτός Φερεντσβάρος, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’22, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρονται, είχε διαφωνίες με την διοίκηση της πρωταθλήτριας της Ουγγαρίας. Και ο πρόεδρος της ομάδας από χθες τον… τελείωσε και επίσημα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο λόγος της αποχώρησης είναι οικονομικός και σας εξηγούμε το γιατί παρακάτω…

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «indirekt», ο Ρεμπρόφ ζήτησε διπλασιασμό του μισθού του (έπαιρνε 550.000-600.000 ευρώ), αλλά η απάντηση της Φερεντσβάρος ήταν αρνητική. Και ως εκ τούτου φαίνεται ότι ο Ουκρανός βρήκε τα χρήματα που θέλει στην πρόταση της ΑΕΚ (1- 1,3 εκατ. ετησίως) και οδεύει προς Αθήνα.

Ο μισθός του Ρεμπρόφ και η ΑΕΚ

Οσα λέει το «indirekt» για τον Ρεμπρόφ και την πρόταση της ΑΕΚ

«Φαίνεται ότι ο Ουκρανός θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ. Ο Ρεμπρόφ ήθελε να διπλασιάσει τον μισθό του (550.000-600.000 ευρώ συν μπόνους) στην Φερεντσβάρος. Η ΑΕΚ τον έχει προσελκύσει με μισθό περίπου 1 εκ. ευρώ ετησίως, όσα ζητούσε από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Ο Ουκρανός προπονητής και ο μάνατζέρ του Αλεξάντερ Βάργκα, μπορούν τώρα να διαπραγματευτούν το συμβόλαιό του στην ελληνική πρωτεύουσα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X