Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα χωρίς ενοχλήσεις.

Ο αγώνας δρόμου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου την τελευταία εβδομάδα απέδωσε και όλα δείχνουν πως ο πολύπειρος στόπερ θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου.

Ο 33χρονος αμυντικός που είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ και μέχρι την Πέμπτη παρέμενε αμφίβολος για τον τελικό. Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις και μάλιστα πήρε και κανονικά μέρος στο «διπλό».

Πλέον απομένει μονάχα η προπόνηση της Παρασκευής όταν και ο Πορτογάλος τεχνικός θα φιξάρει τα οριστικά πλάνα του για το μεγάλο ματς, με τον Σωκράτη να είναι μέρος τους, αν δεν προκύψει φυσικά κάτι σε αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X