Τράμπζονσπορ για Γιακουμάκη και τα 5 εκατ.ευρώ στο τραπέζι που... καίνε την ΑΕΚ!

Τράμπζονσπορ για Γιακουμάκη και τα 5 εκατ.ευρώ στο τραπέζι που... καίνε την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε σούπερ χρονιά και μπήκε στη λίστα της Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης… τρέλανε την Ευρώπη με τη φανέλα της Φένλο, αλλά η ολλανδική ομάδα δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία.

Ο πρώην φορ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή χρόνια με 26 τέρματα στο πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ κλείνοντας τη φετινή σεζόν με 30 γκολ συνολικά: 26 στην Eredivisie, 3 στο Κύπελλο Ολλανδίας και ένα στην Εθνική Aνδρών στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο. Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιακουμάκη, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του Νίκου Μαχλά, του Γιάννη Αναστασίου, του Γιώργου Σαμαρά και του Άγγελου Χαριστέα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα Ολλανδικά γήπεδα.

Ομως ο 26χρονος Ελληνας σέντερ φορ έχει… σουξέ. Και στην Τουρκία συζητούν έντονα το όνομα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η Τράμπζονσπορ κοιτά πολύ θερμά την περίπτωση του Γιακουμάκη. Και ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις της, ενώ ρώτησε (αναμενόμενα) και τον Τάσο Μπακασέτα για τον συμπαίκτη του στην Εθνική και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Ελληνα επιθετικού με την Φένλο λήγει το 2022 και υπάρχει οψιόν για ακόμη μία σεζόν, όμως το καλοκαίρι σίγουρα θα τον βρει σε άλλο κλαμπ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας φτάνουν τα 5 εκατ.ευρώ, αν και πλήρωσαν μόλις 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ πέρυσι.

Στο… κατόπι του Γιακουμάκη βρίσκονται και ομάδες από την Premier League, όπως η Σαουθάμπτον, η Νόριτς και η Μπράιτον.

Να θυμίσουμε πάντως ότι η ΑΕΚ διατηρεί 10-15% από πιθανή πώληση του Γιακουμάκη. Και αυτό έχει τη δική του ιδιαίτερη αξία. Διότι δεδομένα θα έχει κέρδος από το deal που πέτυχε πέρυσι το καλοκαίρι ο Ιλια Ιβιτς με την ολλανδική ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X