«Ο Ρεμπρόφ εξετάζει σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ!»

«Ο Ρεμπρόφ εξετάζει σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Οσα γράφουν οι Ουκρανοί για την ΑΕΚ και τον Σεργκέι Ρεμπρόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της ΑΕΚ και τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία είναι συνεχόμενα.

Ο παλαίμαχος φορ φεύγει από την Φερεντσβάρος και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με τον Ρεμπρόφ είναι δεδομένο, αλλά στο παιχνίδι της απόκτησης βρίσκονται αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών, η Φενερμπαχτσέ, η Αλ Αϊν και η Εθνική Ουκρανίας.

Η ουκρανική ιστοσελίδα «footboom» αναφέρει πως ο Ρεμπρόφ εξετάζει σοβαρά της πρόταση της ΑΕΚ, αλλά στο μυαλό του βρίσκεται και η επιλογή της Ουκρανίας, αν αποχωρήσει ο Σεβτσένκο μετά το Euro.

Οσα λέει το «footboom» για Ρεμπρόφ και ΑΕΚ

«Ο Σεργκέι Ρέμπροφ εξετάζει σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα. Η ΑΕΚ είναι μία από τις επιλογές του Σεργκέι Ρέμπροφ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα. Η ουκρανική εθνική ομάδα μπορεί να γίνει εναλλακτική λύση. Μετά το τέλος του EURO, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σεβτσένκο να αποχωρήσει για πάγκο συλλόγου και σε αυτήν την περίπτωση, ο Ρεμπρόφ μπορεί να γίνει ο διάδοχος του πρώην συμπαίκτη του στην Ντιναμό Κιέβου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X