GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά

H αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM βρέθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM έσκασε σαν βόμβα πριν από μερικές ημέρες και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά να το χωνέψουμε. Μέχρι και κείμενο με τους λόγους, που το σόου μοντέλων δεν θα είναι πια ίδιο, αναγκαστήκαμε να γράψουμε, για να ξεσπάσουμε.

Το προηγούμενο διάστημα οι φήμες για την αντικαταστάτρια της Καγιά στο GNTM πήραν φωτιά. Κάτι απολύτως φυσικό, μιας και μιλάμε για μια μεγάλη απώλεια. Ίσως τη μεγαλύτερη. Ακούστηκαν διάφορα ονόματα. Κάποια αρκετά γνωστά στο ευρύ κοινό, ενώ άλλα πιο «άβγαλτα» τηλεοπτικά. Η παραγωγή και το κανάλι του Star στήριξαν περισσότερο τη δεύτερη επιλογή (όπως είχε γίνει και με την περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου) και έτσι φτάσαμε στο σημείο να βγει λευκός καπνός και να έχουμε τελικά το όνομα του μοντέλου που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X