Επαφή της ΑΕΚ με τον Χοσέ Μπορδαλάς!

Επαφή της ΑΕΚ με τον Χοσέ Μπορδαλάς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με το 58χρονο τεχνικό της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς -Διαβάστε το ρεπορτάζ του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς προστέθηκε στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr.

Ο 57χρονος Ισπανός και νυν τεχνικός της Χετάφε είναι ένα από τα «δυνατά» ονόματα στην Ιβηρική χερσόνησο και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή μαζί του για να δει κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να έρθει στην Ελλάδα και την Ενωση.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς βρίσκεται στην Χετάφε από τον Σεπτέμβριο του ’16 και παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του ’22, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει φέτος, μετά το τέλος της σεζόν. Και αναμενόμενα πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στην λίστα τους…

Ποιος είναι ο Μπορδαλάς

Ο Μπορδαλάς είναι έμπειρος τεχνικός, με πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της La Liga και φυσικά έχει όλο το «πακέτο» για τον πάγκο της Ενωσης.


Έχει περάσει από αρκετές ομάδες στην Ισπανία ως προπονητής (Αλικάντε, Χέρκουλες, Αλκογιάνο, Ελτσε, Αλκορκόν, Αλαβές), αλλά το όνομά του το… έφτιαξε στην Χέταφε.

Στην ομάδα της Μαδρίτης πήγε το ’16, όταν ο σύλλογος είχε υποβιβαστεί στην Segunda Division, αλλά την επανέφερε άμεσα στην πρώτη κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Τη σεζόν της επιστροφής (17/18) εξασφάλισε εύκολα την παραμονή, τερματίζοντας στην 8η θέση. Το μεγάλο «μπαμ» το έκανε ωστόσο την επόμενη χρονιά (18/19) που τερμάτισε στην 5η θέση και στο -2 από την πρώτη 4άδα.


Τα… θαύματά του δεν τελείωσαν εκεί, καθώς τη σεζόν (19/20) έκανε τρομερή πορεία στο Europa League, με τη Χετάφε να φτάνει μέχρι τους «16», όπου αποκλείστηκε από την Ίντερ.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένη, με την Χετάφε να εξασφαλίζει την παραμονής της στην κατηγορία την προτελευταία αγωνιστική.

Όπως και να χει, η πορεία της Χετάφε όλα αυτά τα χρόνια είναι δημιούργημα του Μπορδαλάς και η δουλειά του έχει εκτιμηθεί, τόσο στην Ισπανία, όσο και στο εξωτερικό.

Στην Χετάφε βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2016 και έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας για 211 ματς (83 νίκες, 59 ισοπαλίες, 69 ήττες).

Στην πρώτη του χρονιά η ισπανική ομάδα βγήκε 3η στην La Liga 2 και κατάφερε να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία μέσω πλέι οφ (17 νίκες, 11 ισοπαλίες, 7 ήττες).

Η Χετάφε βγήκε 8η στην La Liga στην δεύτερη του χρονιά (15 νίκες, 10 ισοπαλίες, 13 ήττες), ακόμα καλύτερη ήταν η χρονιά της σεζόν 2018/19, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης τερμάτισε 5η (15 νίκες, 14 ισοπαλίες, 9 ήττες).

Την σεζόν 2019/20 η Χετάφε βγήκε 8η (14 νίκες, 12 ισοπαλίες, 12 ήττες), ενώ τη τρέχουσα χρονιά η Χετάφε βρίσκεται στην 16η θέση με μία αγωνιστική να απομένει (9 νίκες, 10 ισοπαλίες, 18 ήττες).

Στην La Liga μετράει 151 ματς (53 νίκες, 46 ισοπαλίες, 52 ήττες), στην La Liga 2 έχει 291 ματς (130 νίκες, 79 ισοπαλίες και 82 ήττες).

Ήδη η Βαλένθια, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μπορδαλάς, αλλά η Χετάφε έχει θέσει «βέτο» προς τον 57χρονο τεχνικό για να  μην μπορέσει να πάει άμεσα σε ομάδα της Ισπανίας.

Άλλος ένας μνηστήρας είναι και η Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να έχουν στη λίστα τους και τον Σεργκέι Ρεμπρόφ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X