Μπουρλά: «Ερχεται νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer» (VIDEO)

Μπουρλά: «Ερχεται νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer» (VIDEO)

Νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer έρχεται σύντομα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα έκδοση του εμβολίου της Pfizer, το οποίο δεν θα χρειάζεται αποθήκευση σε χαμηλές θερμοκρασίες και θα διατηρείται σε κανονική ψύξη βρίσκεται προ των πυλών, όπως αποκάλυψε ο CEO της αμερικανικής εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά.

Αναλυτικότερα, ο Έλληνας CEO της Pfizer τόνισε ότι η νέα εκδοχή του εμβολίου κατά της covid-19 θα μπορεί να φυλάσσεται για μήνες θερμοκρασία ενός κλασικού καταψύκτη, αντί για τους -70 βαθμούς που απαιτείται σήμερα.

«Ισως και έτοιμο αυτό το καλοκαίρι»

«Όπως γνωρίζετε τα εμβόλια τώρα αποθηκεύονται στους -70 βαθμούς, αλλά πλέον θα μπορούν να παραμείνουν σε απλή κατάψυξη για πάνω από ένα μήνα. Αυτό είναι μια σημαντική βελτίωση η οποία παρέχει τρομερή ευελιξία για τους υγειονομικούς υπαλλήλους», σημείωσε ο Μπουρλά μιλώντας στο αμερικανικό Axios, εκτιμώντας ότι το αυτό το καλοκαίρι η νέα εκδοχή του εμβολίου μπορεί να είναι έτοιμη.

Σημειώνεται πως ο Μπουρλά είχε αναφέρει τον περασμένο μήνα πως είναι αισιόδοξος για τις δυνατότητες του σκευάσματος των εταιρειών Pfizer/BioNTech απέναντι στην «ινδική» μετάλλαξη του του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X