Τρομερή Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε στο Λιμπερταδόρες χώρις τερματοφύλακα! (VIDEO)

Τρομερή Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε στο Λιμπερταδόρες χώρις τερματοφύλακα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ρίβερ κέρδισε έχοντας ως τερματοφύλακα τον κεντρικό μέσο, Εντσο Πέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες γράφτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ που αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της 20 κρούσματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα ο Έντσο Πέρες που είναι χαφ να παίξει τερματοφύλακας, επικράτησε 2-1 της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και παρά τα μαζεμένα κρούσματα που σημειώθηκαν στους Αργεντινούς, η Ομοσπονδία ήταν αρνητική τόσο στο να αναβάλλει την αναμέτρηση, αλλά και στο να επιτρέψει τη Ρίβερ να δηλώσει έξτρα τερματοφύλακες, αφού και οι τέσσερις έχουν νοσήσει από τον COVID-19.

Τελικά, η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο αγωνίστηκε με 11 ποδοσφαιριστές, μην έχοντας αλλαγές στον πάγκο της, προηγήθηκε με 2-0 στο 6’ με τα γκολ των Ανχιλέρι (3’) και Άλβαρεζ (6’) και κατόπιν ανέλαβε δράση ο Έντσο Πέρεζ.

O 35χρονος με μακρά καριέρα και στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Μπενφίκα και Βαλένθια ανέλαβε την ευθύνη να αγωνιστεί ως τερματοφύλακας και τελικά είχε εξαιρετική απόδοση, εξασφαλίζοντας και το βραβείο του καλύτερου παίκτη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X