«Βόμβες» Καλογρίτσα στην προανακριτική για Παππά και Πολάκη (VIDEO)

«Βόμβες» Καλογρίτσα στην προανακριτική για Παππά και Πολάκη (VIDEO)

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στην προανακριτική της Βουλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες βόμβες έριξε στην προανακριτική της Βουλής ο Χρήστος Καλογρίτσας για τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Παππά, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην κυβερνητική πλειοψηφία, ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε ότι δάνειζε χρήματα στην «ομάδα Παππά» για συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οφείλει 3 εκατ. ευρώ: «Αν τα όφειλα δε θα ήμουν εδώ. Δεν είπα πως θέλω να κερδίσω λεφτά» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρξε ένταση μεταξύ του κ. Καλογρίτσα και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο: «Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε τα λεφτά. Είσαι βουλευτής λοιπόν με τα λεφτά μου» φέρεται να είπε ο κ. Καλογρίτσας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται, επίσης, να αποκάλυψε πως έδινε χρήματα σε αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να έκανε λόγο για κοινή συμφωνία με την πλευρά Παππά προκειμένου να υπάρχουν εικονικά οι προϋποθέσεις συμμετοχής της εταιρίας στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αναφέρουν οι πηγές της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X