Χαλάει από το βράδυ ο καιρός - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές

Δείτε σε ποιες περιοχές αλλάζει ο καιρός από το βράδυ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικά αίθριος θα είναι αρχικά σήμερα ο καιρός, ο οποίος όμως, θα αρχίσει να… χαλάει σταδιακά από το βράδυ, ενώ νέα επιδείνωση προβλέπεται την Παρασκευή.

Το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει να αλλάζει από τη νύχτα και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 5, στα δυτικά και τα νότια πελάγη 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Αύριο ο καιρός θα επιδεινωθεί κατά τόπους με σποραδικές καταιγίδες και βροχές. Στην ανατολική και βόρεια χώρα προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Τα φαινόμενα που πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, από νωρίς το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X