Η Γιουβέντους Κυπελλούχος Ιταλίας, 2-1 την Αταλάντα στον τελικό! (VIDEO)

Η Γιουβέντους Κυπελλούχος Ιταλίας, 2-1 την Αταλάντα στον τελικό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους το σήκωσε στην Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ των Κουλουσέβσκι, Κιέζα, η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Αταλάντα και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας. Δεύτερη κούπα στη σεζόν για τον Αντρέα Πίρλο.

Μπορεί να δίνει σκληρή μάχη για να τερματίσει στην 4άδα στο πρωτάθλημα, όμως τη σεζόν θα την τελειώσει με δύο κούπες. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο είχε δύσκολο έργο, όμως κατάφερε να νικήσει την εκπληκτική φέτος, Αταλάντα, στον τελικό της Εμίλια-Ρομάνια που έγινε μπροστά σε 5.000 θεατές και μετά το Supercoppa, κατέκτησε και το Coppa Italia. Αυτό που… θέλει πλέον η Γηραιά Κυρία από την La Dea είναι να μην χάσει από την Μίλαν την τελευταία αγωνιστική έτσι ώστε να βγει η ίδια στο Champions League αν νικήσει την Μπολόνια.

Πολύ δυνατά μπήκε στο ματς η Αταλάντα, είχε δύο τρομερές ευκαιρίες, όμως στο 3’ ο Πεσίνα από κοντά και στο 5’ ο Ζαπάτα επίσης μέσα από την περιοχή, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπουφόν. Οι Μπεργκαμάσκι ήταν καλύτεροι, στο 19’ ο Μπουφόν χρειάστηκε να διορθώσει το λάθος του Ντε Λιχτ και παρότι η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι ήταν καλύτερη, εκείνη που άνοιξε το σκορ ήταν η Γιουβέντους.

Σε μια φάση που ξεκίνησε από καθαρό φάουλ με τις τάπες του Κουαδράδο στον Γκόσενς το οποίο δεν ελέγχθηκε από το VAR, ύστερα από φάση διαρκείας ο Κουλουσέβσκι με καταπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ βρήκε στο 31’ την απέναντι γωνία (0-1). Η La Dea συνέχισε να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα και να πιέζει και δικαιώθηκε στο 41’ όταν ο Χάτεμπουρ έδωσε στον Μαλινόβσκι και εκείνος με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μπουφόν για το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X