Ρεμπρόφ: Αυτές είναι οι 5 επιλογές του -Η ΑΕΚ και οι... άλλοι!

Ρεμπρόφ: Αυτές είναι οι 5 επιλογές του -Η ΑΕΚ και οι... άλλοι!
Photo Credits: INTIME

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει στις επιλογές της ΑΕΚ μετά την αποχώρησή του από την Φερεντσβάρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αποτελεί παρελθόν από την Φερεντσβάρος και η ΑΕΚ περιμένει στην γωνία για τον Ουκρανό προπονητή.

Ο 47χρονος προπονητής που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς παραιτήθηκε από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον νέο του σταθμό. Εχει περάσει κάποια πολύ πετυχημένα χρόνια στην Φερεντσβάρος και σίγουρα θα προσπαθήσει να τα… κεφαλαιοποιήσει και οικονομικά την πορεία του.

Η ΑΕΚ έχει κάνει τις πρώτες επαφές και μέσω Γιάννη Παπαδημητρίου, αλλά και μέσω άλλων… διαδρόμων με τον Ουκρανό προπονητή. Ομως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν άμεσες επαφές στην Αθήνα. Και οι πληροφορίες του enwsi.gr κάνουν λόγο για deadline της διοίκησης της Ενωσης για να κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι και το τέλος του μήνα. Δηλαδή, ακόμη 10 ημέρες.

Οι 5 επιλογές του Ρεμπρόφ

Σύμφωνα με το «Sport.ua», ο 47χρονος Ουκρανός τεχνικός έχει πέντε επιλογές για το μέλλον του.

Ελλάδα-ΑΕΚ: «Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον στην Ελλάδα με την ΑΕΚ που έχει τρεις Ουκρανός στο ρόστερ της να θέλει τον τεχνικό της Φερεντσβάρος. Είχε μια πολύ κακή χρονιά καθώς τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Τα χρήματα αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οι Ελληνες φέρεται να του προσφέρουν 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο, ο Ρεμπρόφ θα ήθελε κάτι περισσότερο καθώς μετά την παραίτηση θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο στους Ούγγρους. Σίγουρα, πάντως, στον Ρεμπρόφ αρέσει η Ελλάδα ως προορισμός καθώς εκεί μπορεί να έχει λόγο και να τον σέβονται. Το να πάει σε μια ομάδα πρωταθλητισμού είναι σημαντικό για τον Ρεμπρόφ. Η ΑΕΚ δύσκολα χτυπάει πρωτάθλημα τώρα. Αν ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός θα πήγαινε σίγουρα».


Εθνική Ουκρανίας: «Φήμες θέλουν τον Ρεμπρόφ να αναλαμβάνει την Εθνική Ουκρανίας. Αν το Euro είχε γίνει πέρυσι, θα ήταν πολύ πιθανό ο Ρεμπρόφ να έκανε τώρα τις επιλογές του για το Μουντιάλ του 2022. Μετά το Ευρωπαϊκό, ο Σεβτσένκο φέρεται πως θέλει να αποχωρήσει από την Εθνική για να αναλάβει έναν σύλλογο. Θα μπορούσε ο Ρεμπρόφ να περιμένει μέχρι το τέλος του Euro για να αποφασίσει τι θα κάνει; Κι αν εν τέλει ο Σεβτσένκο παραμείνει; Υπάρχει ρίσκο».

Φενέρμπαχτσε: «Περνάει δύσκολες στιγμές η πάλαι ποτέ μεγάλη δύναμη της Τουρκίας. Δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα από το 2014. Φέτος τερμάτισαν 3οι, αλλά οι διοικούντες ήθελαν κάτι περισσότερο. Ο Εμρέ Μπερέζογλου δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και αναζητείται ήδη ο νέος τεχνικός. Η διοίκηση της Φενέρ έχει ασχοληθεί ξανά με τον Ρεμπρόφ και σίγουρα μπορεί να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Ουκρανό προπονητή. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για τον Ρεμπρόφ καθώς το επίπεδο είναι υψηλό».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας /Καϊράτ: «Ενδιαφέρον για τον Ουκρανό έχει προκύψει από την Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε έκτη και σίγουρα θα έχει νέο προπονητή την επόμενη σεζόν. Θα ήταν δύσκολη η δουλειά ενός Ουκρανού προπονητή στην Ρωσία, όμως όταν υπάρχουν λεφτά και χρήματα πολλά μπορούν να γίνουν.

Από την άλλη, δύσκολα θα πήγαινε ο Ρεμπρόφ στην Καϊράτ και το Καζακστάν. Δεν θέλει, όσο κι αν τον ζητούν εκεί, όσα κι αν του προσφέρουν. Μετά την επιτυχία στην Φερεντσβάρος ο Ρεμπρόφ θέλει πολύ αν συνεχίσει στην Ευρώπη και η Καϊράτ θα ήταν πισωγύρισμα για εκείνον όσα χρήματα και αν του προσφέρουν».

Αγγλία: «Ολα είναι απλά εδώ. Το μεγάλο όνειρο του Ρεμπρόφ είναι η Αγγλία και ακόμα περισσότερο η Τότεναμ. Είναι υπέροχο να ονειρεύεσαι όμως, σίγουρα, είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή για τον Ρεμπρόφ. «Η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ» τον έχει αποκαλέσει ένα βρετανικό μέρος. Είναι πολύ νωρίς για εκείνον να πάει στην Premier League αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ακόμα να… ψηθεί αγωνιστικά. Το ρίσκο είναι μεγάλο για την εμπειρία του αυτή τη στιγμή».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X