«Ο Κρίστιτσιτς θα φύγει σίγουρα από την ΑΕΚ»

«Ο Κρίστιτσιτς θα φύγει σίγουρα από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

«Τελειωμένος» από την ΑΕΚ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, σύμφωνα και με ΜΜΕ της Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ, καθώς ο Σέρβος ζήτησε να φύγει και δεν θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα.

Την αποκάλυψη του enwsi.gr πως ο Σέρβος μέσος ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ επιβεβαιώνει και το «zurnal.rs», το οποίο υποστηρίζει πως ο Κρίστιτσιτς είναι μεταξύ των παικτών που θα φύγουν το καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα για Κρίστιτσιτς

«Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα φύγει από την ΑΕΚ αυτή τη σεζόν, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ο Δικέφαλος Αετός ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ μετά από μία σεζόν κατά την οποία δεν εκπλήρωσε τα σχέδια του.

Μεταξύ εκείνων που πρέπει να αποχωρήσουν από τον σύλλογο είναι ο 30χρονος Κρίστιτσιτς. Εάν αποδεχτεί την πρόωρη λύση της σύμβασης, η ΑΕΚ να τον αφήσει χωρίς αποζημίωση.


Ο Κρίστιτσιτς είναι μέλος της ΑΕΚ από το 2019. Έφτασε στην αθηναϊκή ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Την σεζόν που μόλις τέλειωσε, έπαιξε κατά μέσο όρο 75 λεπτά σε 36 παιχνίδια, σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ.

Ο σύλλογος Αθηνών προετοιμάζει επίσης μια αλλαγή στον πάγκο. Ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση, η οποία πήρε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Σεργκέι Ρέμπροφ είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός είναι ο προπονητής της Φερεντσβάρος από το 2018, με την οποία έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα στην Ουγγαρία» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X