O Ρεμπρόφ τέλος και... επίσημα από την Φερεντσβάρος -Η ΑΕΚ περιμένει στην γωνία

Να είναι… Ρεμπρόφ και ας μην είναι ο Ρεμπρόφ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει στη… γωνία για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ που τελείωσε και… ουσιαστικά από την Φερεντσβάρος!

Μιλώντας στην «Origo» της Ουγγαρίας ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοφ δήλωσε  πως ο Σεργκέι Ρέμπροφ έχει παραιτηθεί από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας από τις 10 Φεβρουαρίου, ανακοινώνοντάς τους πως θα πρέπει να βρουν νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος για τον Ρεμπρόφ

«Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των τελευταίων 10 ετών που έχω αναλάβει την ομάδα είναι πως κάθε σημαντική απόφαση λαμβάνεται όχι σε συναισθηματική, αλλά σε λογική βάση. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας τώρα είναι ότι ο Σεργκέι Ρέμπροφ παραιτήθηκε από τις 10 Φεβρουαρίου. Το μόνο που είπε μέσω του μάνατζέρ του ήταν ότι ήθελε να φύγει στο τέλος του έτους και ψάχναμε έναν νέο προπονητή. Ηταν μια έκπληξη για εμάς. Δεν είχα καν εναλλακτική στο μυαλό μου και δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον προπονητή και την διοίκηση εντός του συλλόγου. Ως πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής, δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα μπροστά από έναν ευρωπαϊκό προκριματικό χωρίς προπονητή», δήλωσε αρχικά ο Κουμπάτοφ.

Ενώ συνέχισε: «Οταν έχω πρόβλημα με κάποιον, το λέω πάντα στα μάτια του, ειλικρινά, αλλά δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα με τον Ρεμπρόφ. Φυσικά, υπάρχει ένα συναισθηματικό μέρος σε αυτό. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να τον κάνουμε επιτυχημένο με μεταγραφές. Είναι ένας λαμπρός προπονητής, αυτός που πάντα ήθελα, αλλά πρέπει να αποδεχτώ την απόφασή του. Θέλω να καθίσουμε και να μιλήσουμε μεταξύ μας. Αυτό μένει ακόμη».

Η ΑΕΚ στη γωνία για τον Ρεμπρόφ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ένας προπονητής που θέλει πολύ η ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του και η ακριβή του ρήτρα με την Φερεντσβάρος ήταν το «αγκάθι» στην υπόθεση. Τώρα που αυτό μένει πίσω, η Ενωση αναμένεται να προσπαθήσει εκ νέου για τον έμπειρο και πολύ πετυχημένο προπονητή, που έχει σίγουρα υψηλό κασέ. Δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων έλεγαν πως ο μισθός του θα είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που επιλέξει την ΑΕΚ για τη συνέχεια της καριέρας του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X