Εκεί, εκεί, στη Β’ Εθνική, ο Κούγιας και ο Κομπότης είναι ξανά μαζί!

Εκεί, εκεί, στη Β’ Εθνική, ο Κούγιας και ο Κομπότης είναι ξανά μαζί!

Ο Ενωσίτης αποχαιρετά τα αγόρια που αγαπήσαμε και τους εύχεται να μείνουν αγκαλιασμένοι στα δύσκολα να περιμένουν βοήθεια από το μεγάλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς τα φέρνει η ζωή! Τι άτιμα παιχνίδια κάνει!

Κύκλους τρομερούς και φοβερούς. Ο Αλέξης Κούγιας έδινε μεγάλη μάχη. Εδιωχνε παίκτες, έπαιρνε παίκτες, άλλαζε κάθε ζυγή μέρα του μήνα προπονητές και προσπάθησε να κάνει το θαύμα και να κρατήσει τη Λάρισα στη μεγάλη κατηγορία. Γιατί θαύμα θα συνιστούσε να έμενε στη μεγάλη κατηγορία αυτό το συνονθύλευμα, που συγκέντρωσε στον κάμπο ο γνώστης του ποδοσφαίρου πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια εποχή που ο Κούγιας και η Λάρισα έπεφταν αύτανδροι και η βοήθεια που περίμεναν από τους ισχυρούς φίλους τους δεν ήρθε ποτέ για να σώσει την παρτίδα, το άλλοτε καμάρι της Λιβαδειάς προσπαθούσε να μπει απεγνωσμένα σφήνα ανάμεσα στον Ιωνικό και στην Ξάνθη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με τις πλάτες, τις υψηλές γνωριμίες και τη βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου, του τεράστιου Γιάννη Κομπότη, πίστευαν πως θα μπορούσαν φέτος να πάρουν άμεσα το εισιτήριο της επιστροφής.

Και ήρθε έτσι η μπαλίτσα, που στην τελευταία αγωνιστική ο Μπάμπαρος ο Τεννές, τους έστειλε γρήγορα για διακοπές. Πάνε τα μεγαλόπνοα σχέδια του Κομπότη για την επιστροφή, πάνε οι φιλίες με τον Αλαφούζο, πάνε οι στηρίξεις από τον ισχυρό πού όλους θα τους φτιάξει και όλους τους έχει υπό τη σκέπη του. Τώρα θα ανταμώνουν και οι δυο τους στα αλώνια της Β’ Εθνικής και θα ψάχνουν να βρουν κάποια αναδιάρθρωση για να χώσουν ξανά την ουρίτσα τους. Θα ψάχνουν να βρουν αόρατους εχθρούς, θα ψάχνουν να κάνουν συμμαχίες και να ανακατεύουν το σύμπαν, αλλά αυτός ο χρόνος θα είναι πάρα πολύ πικρός και δύσκολος εκεί στα χαμηλά.

Τουλάχιστον να βαδίσουν χέρι-χέρι για να το τραβήξουν μέχρι το τέλος.

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X