Μπακασέτας: «Χαρούμενος στην Τραμπζονσπόρ, θα πάω καλύτερα τη νέα σεζόν»

Μπακασέτας: «Χαρούμενος στην Τραμπζονσπόρ, θα πάω καλύτερα τη νέα σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος για την παρουσία του στην Τραμπζονσπόρ δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος υποσχέθηκε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις την επόμενη σεζόν.

H ομάδα της Τραπεζούντας ολοκλήρωσε στην 4η θέση την πορεία της στη Super Lig με 71 βαθμούς, 13 λιγότερους από Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ και 11 λιγότερους από τη Φενέρμπαχτσε και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa Conference League.

«Χαίρομαι που επέλεξα και βρίσκομαι στην Τραμπζονσπόρ», δήλωσε -όπως αναφέρει το ΑΠΕ- στα τουρκικά ΜΜΕ ο 27χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, τον οποίο ο σύλλογος από την Τραπεζούντα απέκτησε στα μέσα της σεζόν από την Αλάνιασπορ.

«Άλλαξα σύλλογο τον Ιανουάριο και έπρεπε να προσαρμοστώ σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Αλλά την κατάλληλη στιγμή απέδειξα ότι ήταν η σωστή επιλογή. Περιμένετε τη νέα σεζόν, θα πάω καλύτερα» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X