Ελευθερίου: «Νομίζω πως έγινε σεξ στο Survivor 4»

Ελευθερίου: «Νομίζω πως έγινε σεξ στο Survivor 4»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι έχει γίνει σεξ ανάμεσα σε παίκτες του Survivor, αλλά και για τα κομμένα πλάνα σε αυτό αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία εδώ και μέρες έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του Σάκη Κατσούλη, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν παρεξήγησα τη σχέση τους αλλά είναι ολοφάνερο ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα. Έχει πει ότι έχει αισθήματα για εκείνη. Εγώ μετέφερα το μήνυμα της Μαριαλένας σε ένα συνεργάτη του Γιώργου Λιβάνη αλλά το καλύτερο θα είναι όταν θα βγει η Μαριαλένα, να μιλήσουν οι δυο τους. Και καλό είναι να μιλήσουν οι ίδιοι όταν θα βγουν από το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στην συνέχεια των λεγομένων της, η ίδια προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, καθώς όπως υποστήριξε υπήρξαν παίκτες μέσα στο παιχνίδι, οι οποίοι είχαν σεξουαλική επαφή. «Νομίζω πως ναι. Δεν τα καταγράφουν όλα οι κάμερες»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X