Δυνατό ξεκίνημα κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει η ΑΕΚ (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δυνατό ξεκίνημα κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει η ΑΕΚ (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ξεκινάει η 2η φάση των πλέι-οφ με την ΑΕΚ να είναι τυπικά φιλοξενούμενη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ κόντρα στο ΠΑΟΚ, το επίπεδο ανεβαίνει για την Βασίλισσα που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε μια σειρά στις 3 νίκες αρχής γενομένης από σήμερα. Σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολα έργο απέναντι στους «πράσινους» με μειονέκτημα έδρας αλλά θα τα δώσει όλα για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κάνει την προετοιμασία του ματς χωρίς να υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά και τους Μωραίτη, Ρογκαβόπουλο, Σλότερ. Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε την ευκαρία να παίξει απέναντι στο Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ώς προπονητής της ΑΕΚ και έχει βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα που χρειάζεται.

Από την άλλη πλευρά, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς, του Γιώργου Καλαϊτζάκη και του Λευτέρη Μαντζούκα. Η ομάδα του Οντέντ Κάτας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να ξεκινήσει με νίκη την σειρά.

Θυμίζουμε οτι φέτος στα 2 παιχνίδια μεταξυ των 2 ομάδων ο Παναθηναικός έκανε δύο νίκες (80-75, 95-104).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Χάρης Καρακατσούνης (Μαγνησίας) και μαζί του, θα είναι οι Χρήστος Παναγιώτου (Αχαΐας και Ηλείας) και Δημήτρης Ζαχαρής (Μαγνησίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X