Μελισσανίδης: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει στην οικογένεια Μελισσανίδη»

Μελισσανίδης: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει στην οικογένεια Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα με τον ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε τα όσα έγιναν με το θέμα του ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του είναι υπεύθυνοι πλέον στην ΠΑΕ.

Επίσης, τόνισε πως η διοίκηση επί των ημερών του έχει καταφέρει να… τρέχει η ΑΕΚ μόνη της, έχοντας προπονητικό, υποδομές γραφεία και γήπεδο, το οποίο θα ανήκει στην ερασιτεχνική.

Ο Μελισσανίδης για το θέμα με τον ΟΠΑΠ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον ΟΠΑΠ και τα έργα της διοίκησης 

«Λόγω του ΟΠΑΠ δεν ήθελα να φαίνομαι εμφανώς και επίσημα. Τώρα που ξεκαθάρισε ο νόμος θα είμαι εγώ υπεύθυνος για το κλαμπ. Δημιουργήθηκε η εταιρία και έρχεται η ΠΑΕ στη οικογένεια Μελισσανίδη. Τώρα είμαι 70. Ήμουν 40 όταν ήρθα. Κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θα είμαι αιωνίως. Γι’ αυτό κάνω προσπάθεια για υποδομές. Να τρέχει η ΑΕΚ μόνη της. Αυτό είναι μεγάλο έργο της διοίκησης. Δε χρωστάμε, το γήπεδο θα ανήκει στην ερασιτεχνική και θα παίζει η πρώτη ομάδα. Αυτά έλεγα από την αρχή. Το προπονητικό ανήκε σε ένα φίλο της ΑΕΚ αλλά όχι στην ΑΕΚ. Μπήκε η τράπεζα βγήκε σε πλειστηριασμό. Το πήραμε μαζί με τους δίπλα τους χώρους και ανήκει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είχε γραφεία. Στο νοίκι όλα. Αποτύχαμε στις Ακαδημίες. Μου έταξαν λαγούς και πετραχήλια ας μη το συζητήσουμε. Πάμε από την αρχή…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X