Μελισσανίδης: «Στα Σπάτα η έδρα της ΑΕΚ του χρόνου!»

Μελισσανίδης: «Στα Σπάτα η έδρα της ΑΕΚ του χρόνου!»
Photo Credits: INTIME

Για τα Σπάτα και το που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στα Σπάτα, εάν συνεχιστούν τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν λόγω της πανδημίας για τα γήπεδα.

Οπως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει στο ΟΑΚΑ, το οποίο χαρακτήρισε ως «Νταχάου», εάν δεν επιτραπεί η παρουσία κόσμου στα γήπεδα ή έστω μέχρι έναν αριθμό.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αποκάλυψε πως σε 2-3 μήνες θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο στα Σπάτα, το οποίο μάλιστα θα έχει κερκίδα 3-3.500 θεατών, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί και νέα κερκίδα με την οποία θα αυξηθεί η χωρητικότητα στους 5.000 θεατές.

Οι δηλώσεις του Μελισσανίδη για τα Σπάτα

Για τις σκέψεις όσον αφορά την έδρα της νέας περιόδου: «Αν δεν έχουμε κόσμο θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο εδώ που φτιάχνετε στα Σπάτα. Τουλάχιστον, να αισθανθούμε έδρα. Να φύγουμε από το Νταχάου…»

Για το προπονητικό και το γήπεδο: «Το γήπεδο εκτιμώ θα είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. Χωράνε 3 – 3.500 κόσμος. Μπορεί να κάνουμε κι άλλη εξέδρα. Θα φτάσουν 5.000. Αν πάμε με ποσοστό θα μείνουμε ΟΑΚΑ. Δεν έχει παρθεί απόφαση. Θα γούσταρα να μείνουμε εδώ για ένα χρόνο. Να είναι έδρα, να έρχεται ο κόσμος να δει τα παιδιά».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X