Μελισσανίδης: «Δεν έχουμε αποφασίσει για τον Χιμένεθ-Θα μείνει αν δεν βρούμε κάτι άλλο» -Τι είπε για Ρεμπρόφ

Μελισσανίδης: «Δεν έχουμε αποφασίσει για τον Χιμένεθ-Θα μείνει αν δεν βρούμε κάτι άλλο» -Τι είπε για Ρεμπρόφ
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ στα Σπάτα σχολίασε φυσικά και για το νούμερο 1 θέμα των ημερών, αυτό του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης έριξε… βόμβα, καθώς τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, να κινηθεί η Ενωση για νέο προπονητή, αν φυσικά βρεθεί κάτι.

Ενώ, σχολίασε την περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ που το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τις προηγούμενες ώρες με τον δικό του… τρόπο.

Ο Μελισσανίδης για Χιμένεθ και Ρεμπρόφ

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον Μανόλο Χιμένεθ και το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ:

Για το θέμα του προπονητή είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί απόφαση. Προπονητής μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Οπότε τον χρειαστήκαμε βοήθησε το κλαμπ. Με τα θετικά του και με τα αρνητικά του. Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να πάμε και σε αλλαγή. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Κάποιες περιπτώσεις που κοιτάμε δυστυχώς ήταν απαγορευτικές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο είναι προπονητής της ΑΕΚ. Όλα είναι ανοιχτά. Και ναι και όχι. Περιμένω την εισήγηση γύρω από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. Εκτιμώ ως άνθρωπο τον Χιμένεθ. Όλοι έχουμε ευθύνες. Με πρώτο εμένα. Και αυτός και οι παίκτες και εσείς».

Αν την ΑΕΚ που ονειρεύεται μπορεί να την δει με Χιμένεθ; 

«Για να σταματήσει ο Χιμένεθ πρέπει να βρούμε καλό προπονητή. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Τι να λέω…»

Ο Μελισσανίδης για Ρεμπρόφ

«Μιλούν τα παιδιά με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Εγώ δεν τον ξέρω. Θα τα βάλουμε όλα κάτω. Ψάχνουμε ένα προπονητή που θα φτιάξει την ομάδα από την αρχή. Να δοθούν τα κλειδιά. Μου είπαν για Καρντόσο ότι είναι ο νέος Μουρίνιο και τα είδαμε. Μιλήσαμε με προπονητές και μας είπαν ότι δεν θέλει Ελλάδα. Δεν το ξέρετε. Μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής νέος. Προσπαθούμε να μειώσουμε τα ρίσκα».

Υπάρχει κάποιος προπονητής που θέλετε εσείς, κι αν μπορεί να έρθει;

«Υπάρχει ένας που θέλω. Μπορεί να έρθει ναι…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X