Χάνει το EURO 2021 ο Τερ Στέγκεν

Χάνει το EURO 2021 ο Τερ Στέγκεν
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν θα απουσιάσει από το EURO 2021 εξαιτίας επέμβασης στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιόαχιμ Λεβ θα αποφύγει το μεγάλο δίλημμα που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια και συνήθως οδηγούσε σε μεγάλες αντιδράσεις εντός κι εκτός Γερμανίας, όσον αφορά στη θέση του βασικού τερματοφύλακά του. Ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν δεν θα είναι διαθέσιμος κι έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει χωρίς πρόβλημα για το νο1 στο EURO 2021 τον Μάνουελ Νόιερ.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ένα θέμα στον επιγονατιδικό τένοντα και σε συνεννόηση τόσο με τους “μπλαουγκράνα” όσο και με την ομοσπονδία της πατρίδας του αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για να το αποκαταστήσει, σε γιατρό στη Σουηδία.

Ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Έιμπαρ, και στη συνέχεια θα υποβληθεί στην επέμβαση, χωρίς να υπάρχει ακριβής πρόγνωση για την επιστροφή του στη δράση.

Η απουσία του Τερ Στέγκεν ουσιαστικά αναβαθμίζει σε νο2 των “πάντσερ” τον Μπερντ Λένο της Άρσεναλ, με τον Κέβιν Τραπ της Άιντραχτ πιθανότατα να βρεθεί κι αυτός στην αποστολή της Γερμανίας για το EURO 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X