Στοίχημα: Από την Αγγλία στην Τουρκία για το στοίχημα

Στοίχημα: Από την Αγγλία στην Τουρκία για το στοίχημα

Δυάδα στο 4.3, προτείνει το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δύο ματς για το σημερινό δελτίο του στοιχήματος, από το πρωτάθλημα της Αγγλίας, Premier League και Τουρκίας.

Σάουθαμπτον-Λιντς (20:00): Για την 37η αγωνιστική της Premier League η αναμέτρηση του «St. Mary’s Stadium». Η Σάουθαμπτον κέρδισε σχετικά εύκολα το στοίχημα της σεζόν, που δεν ήταν άλλο από μια άνετη παραμονή. Παίζει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, κάνοντας το 2/2 στα προηγούμενα. Επικράτησε με σκορ 3-1 τόσο της Κρίσταλ Πάλας όσο και της Φούλαμ. Έτσι έφτασε τους 43 βαθμούς, στην 14η θέση και μπορεί μάξιμουμ να φτάσει ως την 12η. Το συνολικό ρεκόρ της είναι 12Ν-7Ι-17Η, με 47 γκολ υπέρ και 63 κατά. Μπέρτραντ, Σμόλμποουν, Μπέντναρεκ και Ρομέου είναι τραυματίες και δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Χάζενχουτλ.

Από τις ευχάριστες νότες της σεζόν η Λιντς του Μπιέλσα. Αν και νεοφώτιστη έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με μπόλικο ποδοσφαιρικό θράσος ακόμη και κόντρα στις υπερδυνάμεις της κατηγορίας. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα παραμονής της στην κατηγορία, αφού πολύ νωρίς έγινε ξεκάθαρο ότι είναι πολύ καλύτερη από αρκετές ομάδες της Premier League. Αν ήταν και λιγότερη αφελής, θα χτυπούσε με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φτάνει στο ματς από δύο σερί νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Τότεναμ (εντός, 3-1) και Μπέρνλι (εκτός, 0-4). Σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 53 πόντους και μπορεί να τερματίσει μέχρι και 8η. Κόστα, Φόρσο, Κλιχ, Κοχ και Ερνάντεθ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Σάουθαμπτον-Λιντς (20:00): Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και ψάχνουν ένα δυνατό φίνις στη σεζόν. Με την πίεση αλλά και το βαθμολογικό κίνητρο να απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό, αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς με φάσεις και γκολ. Άλλωστε μπορούν να το υποστηρίξουν και με το στυλ που αγωνίζονται. Στα 36 παιχνίδια της Σάουθαμπτον έχουν σημειωθεί συνολικά 110 γκολ. Ακριβώς ο ίδιος αριθμός τερμάτων έχει σημειωθεί και στα 36 ματς της Λιντς. Και ειδικά τα «παγώνια» έχουν την τάση να μετατρέπουν σε φεστιβάλ τερμάτων τα εκτός έδρας παιχνίδια τους (65 γκολ σε 18 ματς). Να το ευχαριστηθούν θέλουν αμφότερες και θα ψάξουν τη νίκη. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα ωραίο παιχνίδι, με γκολ εκατέρωθεν. Αυτό ψάχνουμε και θα πάμε στοίχημα με το goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 2.32.

Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας: Με τον αέρα της πρωταθλήτριας…

Turkish Cup, Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας, (20:45): Τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας, που θα διεξαχθεί στο «Gürsel Aksel Stadium» του Γκέζτεπε. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η Μπεσίκτας μετράει 9 κατακτήσεις, η τελευταία εκ των οποίων ήταν το 2011. Η Αντάλιασπορ έχει μια παρουσία σε τελικό, το 2000 και ηττήθηκε 5-3 από τη Γαλατασαράι. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αυτό με τα περισσότερα γκολ που έχουν μπει σε τελικό.

Turkish Cup, Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας, (20:45): Η παρουσία της Αντάλιασπορ στον τελικό συνιστά έκπληξη. Έφτασε ως το τέλος του δρόμου αποκλείοντας κατά σειρά τις: Πεντίκσπορ (2-0), Μπολούσπορ (1-0), Μπούρσασπορ (3-0), Σίβασπορ (1- 0) και Αλάνιασπορ (2-0). Παρατηρεί κανείς ότι σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, δεν έχει δεχθεί κανένα(!) γκολ. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στη 14η θέση με 44β. και στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού. Δεν κινδύνευσε σοβαρά, αλλά τον τελευταίο μήνα «έσβησε», αγνοώντας τη νίκη για επτά συνεχόμενα παιχνίδια. Ο απολογισμός ήταν πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Turkish Cup, Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας, (20:45): Με τον αέρα της πρωταθλήτριας θα παραταχθεί η Μπεσίκτας. Η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν λίγο έλειψε να «χύσει την καρδάρα με το γάλα», αλλά στην αυλαία πήρε αυτό που άξιζε. Με τη νίκη απέναντι στη Γκέζτεπε ισοβάθμησε με τη Γαλατασαράι και κατέκτησε τον τίτλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στο Κύπελλο, έφτασε μέχρι την άκρη της διαδρομής, αποκλείοντας τις: Ταρσούς Ιντμάν Γιουρντού (3-1), Ρίζεσπορ (1-0), Κόνιασπορ (3-2 πεν.), Μπασακσεχίρ (3-2 παρ.).

Σε έναν τελικό, ανεξάρτητα με το φαβορί, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, εκτιμώ πως η Μπεσίκτας θα επιβεβαιώσει τον τίτλο που έχει θεωρητικά στο στοίχημα. Είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από την Αντάλιασπορ και με τον αέρα της πρωταθλήτριας, θα φτάσει στο τρίτο νταμπλ της ιστορίας της. Η τιμή του «διπλού» με ικανοποιεί και θα το ποντάρω. Πάμε στοίχημα με το «διπλό» στο 1.85. Ως δεύτερη επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση, μπορεί κάποιος να πάει στο «διπλό και +3 γκολ χάντικαπ στην Αντάλιασπορ» στο εξαιρετικό 2.32.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X