ΑΕΚ: Οριστικά στη Χαλκίδα στις 28 και 30 Μαϊου οι τελικοί με Ίσταντς!

Χίκερουντ: «Σπουδαίο ότι νικήσαμε, θα είμαι πιο έτοιμος στον επαναληπτικό»
Photo Credits: INTIME

Την Παρασκευή στις 19:00 ο πρώτος τελικός και την Κυριακή ο δεύτερος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλειστό της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει οριστικά τους δύο μεγάλους τελικούς της ΑΕΚ απέναντι στην Ίσταντς για το EHF European Cup.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 30 Μαϊου με τις δύο ομάδες να έχουν μια ημέρα κενό για να ξεκουραστούν ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:00 και ο δεύτερος την Κυριακή στις 21:00. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Δήμου Χαλκίδας ήταν ιδιαίτερα θετικοί για να βοηθήσουν την ΑΕΚ και να παραχωρήσουν το γήπεδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρουσία της ομάδας εκεί και μάλιστα σε ευρωπαϊκούς τελικούς αποτελεί μια μεγάλη διαφήμιση για την πόλη τους. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» είχαν σήμερα νέα συνάντηση όπου και έδωσαν οριστικά τα χέρια, πιάνοντας ήδη δουλειά για να είναι καθ’όλα έτοιμο το γήπεδο για τα δύο μεγάλα ματς. Και οι δύο αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote tv.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X