ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» και η Γκουντιμένκο!

ΑΕΚ: Στα «κιτρινόμαυρα» και η Γκουντιμένκο!
Photo Credits: INTIME

Η 25χρονη Κεντρική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με την διοίκηση να διατηρεί χαμηλούς τόνους αλλά με τις κινήσεις της να δείχνει πως επιθυμεί να στηρίξει έμπρακτα το τμήμα για μια πορεία πρωταθλητισμού.

Μετά τις Κοσμά και Διώτη που έχουν ήδη συμφωνήσει η ΑΕΚ έκλεισε και την Ιωάννα Γκουντιμένκο. Η 25χρονη Κεντρική αποτελεί την αντικαταστάτρια της Βασιλικής Διάλλα η οποία έλυσε την συνεργασία της με την «Ένωση». Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία με την αθλήτρια να αποτελεί ένα ακόμη δυνατό «όπλο» στα χέρια του Κώστα Αρσενιάδη.

Η Γκουντιμένκο είναι γεννημένη στις 3/1/1996, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως Κεντρική. Ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια ακολούθησαν Δραπετσώνα, Ηρακλής Κηφισιάς, Πανιώνιος, Θέτιδα και Μαρκόπουλο.

Σε ότι αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων όπως έχουμε ήδη αναφέρει στην ΑΕΚ θα συνεχίσουν Μαρίνα Τσοχατζή και Αγγελική Καββαδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X