ΑΕΚ: Στην αναμονή για τον Ολιβέιρα, παιχνίδι τακτικής με τον Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Στην αναμονή για τον Ολιβέιρα, παιχνίδι τακτικής με τον Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα στις υποθέσεις των δυο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα υπάρξει μέλλον στην σχέση της ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ η κατάσταση με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι μπερδεμένη.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα από σήμερα θα βρίσκεται στην πατρίδα του κι από κει και πέρα όπου αποφασίσει να πάει διακοπές. Οι τελευταίες επαφές με την ΑΕΚ πριν την αναχώρηση του, δεν έβγαλαν κάτι σε σχέση με την παραμονή του στην ομάδα, που δείχνει εξαιρετικά απίθανη πλέον. Όπως άλλωστε φαίνεται εδώ και καιρό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Πρώτα απ’ όλα ο Ουκρανός θα είναι στην Αθήνα για μερικές μέρες ακόμη σίγουρα. Οι επαφές και με τον εκπρόσωπο του που βρίσκεται εδώ, είναι σε εξέλιξη, αλλά το τοπίο προς το παρόν είναι «θολό». Όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες, από την ΑΕΚ η αρχική πρόθεση είναι να παροτρύνουν τον παίκτη να αποδεχθεί έναν νέο ρόλο στην ομάδα, ενώ αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο δεν θα λογίζεται ως βασικός.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X