Ηθελαν ένσταση στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τους έβγαινε... οικονομικά!

Ηθελαν ένσταση στον ΠΑΟΚ αλλά δεν τους έβγαινε... οικονομικά!
Photo Credits: INTIME

Παράγοντες του ΠΑΟΚ ήθελαν να κάνουν ένσταση αλλά βρήκαν εμπόδιο στο οικονομικό

Μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ, υπήρξε αναβρασμός στον ΠΑΟΚ. Πατώντας πάνω στο αντικανονικό κόψιμο του Μέικον τέθηκε θέμα ένστασης για να επαναληφθεί ο αγώνας όπως έγινε και μέσα στην χρονιά. Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, ήταν ξεκάθαρος οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ένσταση γιατί και να κάνει δεν θα αλλάξει τίποτα στο Ελληνικό μπάσκετ.

Βέβαια η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ δεν νοιάστηκε ούτε για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, ούτε οτι θα καθυστερούσαν και άλλο τα πλέι-οφ με ό,τι συνέπειες μπορεί να είχε αυτό για την Εθνική ομάδα. Αρκετοί παράγοντες του ΠΑΟΚ και ειδικά ο κύριος Σταυρόπουλος ήθελαν να γίνει ένσταση αλλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αρνήθηκε για οικονομικούς λόγους. Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε της ένσταση και ο αγώνας επαναλαμβανόταν, αυτό θα σήμαινε 40 έως 75 χιλιάδες ευρώ (ανάλογα νίκη ή ήττα) έξτρα έξοδα για την ομάδα, κάτι που δεν ήθελε ο Χατζόπουλος. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, οτι το θέμα δεν ήταν ηθικό αλλά οικονομικό και αν είχαν την δυνατότητα η ένσταση θα είχε ήδη γίνει.

Τελικά ο ΠΑΟΚ δικαιολογεί απόλυτα πως είναι η ομάδα των ενστάσεων σε όλα τα αθλήματα, αρκεί να της το επιτρέπουν τα .. οικονομικά της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X