ΑΕΚ: Συμφωνία με Διώτη- Προχωράει και για διεθνή πασαδόρο! (VIDEO)

ΑΕΚ: Συμφωνία με Διώτη- Προχωράει και για διεθνή πασαδόρο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μια ανάσα από την απόκτηση της 28χρονης διεθνούς ακραίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την Σοφία Κοσμά η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή που θα την ενισχύσει σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για την 28χρονη ακραία, Παναγιώτη Διώτη η οποία έρχεται για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε η Μάρα Ράπτη. Η μεταγραφή της διεθνής ακραίας επιβεβαιώνει περίτρανα και την πρόθεση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής για να δημιουργήσει μια ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό. Παρότι από την πλευρά της ΑΕΚ κινούνται με χαμηλούς τόνους και δεν θέλουν να διαρρεύσει τίποτα πριν ολοκληρωθεί επίσημα κάποια μεταγραφή, οι πληροφορίες θέλουν την αθλήτρια να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα».

Η Διώτη στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τον ΑΟ Θήρας ενώ πριν είχε δοκιμάσει την τύχη της στη Λουγκάνο στο πρωτάθλημα Ελβετίας.

Η Διώτη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Γ.Σ. έχει περάσει από τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Άργος, τον Πανναξιακό, την Τρεβίλ (Γαλλία), την Βάσας (Ουγγαρία) τον Παναθηναϊκό και την Λουγκάνο (Ελβετία). Το ..φλερτ της ΑΕΚ με την Διώτη κρατάει χρόνια και φαίνεται πως ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου για να συναντηθούν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Η έμπειρη αθλήτρια με καταγωγή από τη Λαμία έχει γεννηθεί στις 13/11/1992, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως ακραία.

Παράλληλα η ΑΕΚ προχωράει και για την απόκτηση διεθνούς πασαδόρου που θα ανεβάσει κι άλλο την δυναμική της ομάδας ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες αθλήτριες που θα προκαλέσουν αίσθηση.  Να θυμίσουμε πως η διοίκηση έχει κάνει ήδη αίτημα στην ΕΟΠΕ για να διεκδικήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο, ελπίζοντας πως η ομοσπονδία θα κάνει το σωστό προχωρώντας σε κλήρωση για να καλυφθούν τουλάχιστον τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Είναι γεγονός πως το πρωτάθλημα βόλεϊ έχει συρρικνωθεί και απαξιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Σε ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν δυνατές και ιστορικές ομάδες οι κορυφαίες ελληνίδες αθλήτριες δυσκολεύονται ακόμα να το εμπιστευτούν προτιμώντας το εξωτερικό. Ένα θέμα που απασχολεί και ο αριθμός των ξένων με κάθε ομάδα να δικαιούται μέχρι τρεις την στιγμή που στο ανδρικό πρωτάθλημα το όριο είναι τέσσερις ενώ γίνονται συζητήσεις και για πέντε ξένους στο ρόστερ. Στο ανδρικό μάλιστα μετά βίας το πρωτάθλημα διεξάγεται με 8 ομάδες ενώ στις γυναίκες με 14 . Το Βόλεϊ Γυναικών έχει τη δυνατότητα να γίνει το νούμερο ένα εμπορικό πρωτάθλημα, το πιο ποιοτικό και το πιο ανταγωνιστικό από όλα τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ με τις κατάλληλες ωστόσο ενέργειες.

Δείτε ξανά την 28χρονη ακραία εν δράσει με την φανέλα του Πανναξιακού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X