Κρίστιτσιτς: «Φευγάτος» ο Σέρβος, ζήτησε να αποχωρήσει -Η στάση της ΑΕΚ!

Κρίστιτσιτς: «Φευγάτος» ο Σέρβος, ζήτησε να αποχωρήσει -Η στάση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις σχετικά με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ!

Ο Σέρβος χαφ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ τα είχε όλα… έτοιμα. Ο αδερφός του, τον περίμενε στο πάρκινγκ του Σταδίου, με το αυτοκίνητο (με σέρβικες πινακίδες) έτοιμο και γεμάτο για ταξίδι. Ο μέσος της Ενωσης αναχώρησε αμέσως οδικώς για την πατρίδα του και μάλιστα μπήκε με τα ρούχα της ΑΕΚ στο αμάξι. Η οικογένεια του είχε αναχωρήσει εδώ και καιρό από την Αθήνα, οπότε ο «Κρίστι» μετρούσε πως και πως να τους συναντήσει.

Φευγάτος από την ΑΕΚ ο Κρίστιτσιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η υπόθεση Κρίστιτσιτς έχει για την ΑΕΚ σοβαρές εξελίξεις. Και αυτό διότι ο 31χρονος μέσος διαμήνυσε στη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ότι θέλει να αποχωρήσει μετά από 2,5 χρόνια στην ομάδα και ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του. Μάλιστα, είχε έρθει στην Αθήνα και ο εκπρόσωπος του και συζήτησε με την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα διεκδικήσει χρήματα ο παίκτης αρκεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ άκουσε το αίτημα του Σέρβου και δεδομένα δεν… ενθουσιάστηκαν, καθώς σκοπός είναι να αποκομίσει οικονομικό όφελος μέσω πώλησης. Για αυτό ανέφεραν στον εκπρόσωπο του παίκτη, ότι εφόσον υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 θα πρέπει να φέρει χρήματα από πώληση αν θέλει να μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο Κρίστιτσιτς δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το καλοκαίρι και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί εκεί, ώστε να είναι με την οικογένεια του. Μάλιστα, αυτό επικοινώνησε και στους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα αναφέροντας ότι δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα.


Οι απογοητευτικές ημέρες του Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 με αγορά 500.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ 94 παιχνίδια, με 5 γκολ και 4 ασίστ, δίχως να παρουσιάσει σταθερότητα στην απόδοση του για να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στον άξονα παρά τις συστάσεις που είχε όταν έφτασε στην Ελλάδα. Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει σε αυτή την υπόθεση που άνοιξε μεταξύ Κρίστιτσιτς και ΑΕΚ και ενδεχομένως να… φέρει μεταγραφή και αμυντικού χαφ το προσεχές διάστημα.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X