«Ψυχρές οι σχέσεις του Ρεμπρόφ με τη διοίκηση της Φερεντσβάρος»

«Ψυχρές οι σχέσεις του Ρεμπρόφ με τη διοίκηση της Φερεντσβάρος»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ και το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη Ρωσία για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!

Το όνομα του Ουκρανού προπονητή ακούγεται έντονα από το πρωί για την Ενωση, ενώ στον… χορό έχουν μπει από πολύ νωρίς και τα διεθνή Μέσα. Τώρα στο «παιχνίδι» μπήκε και το «hornews» της Ρωσίας που αναφέρει τις ψυχρές σχέσεις του Ρεμπρόφ με τη διοίκηση της Φερεντσάβαρος, αλλά και το γεγονός πως αποτελεί τον πόθο της ΦΚ Καϊράτ του Καζακστάν.

Τι γράφουν για Σεργκέι Ρεμπρόφ και ΑΕΚ

«Ο προπονητής της Φερεντσβάρος, Σεργκέι Ρεμρπόφ ίσως αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με αρκετά Μέσα.

Η ελληνική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πως θα πορευθεί τη νέα χρονιά και αν θα συνεχίσει με τον Ισπανό, όμως την τελευταία μέρα φαίνεται πως δεν αναμένεται να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εχει στη λίστα της 2-3 προπονητές και ο Ρεμπρόφ είναι ένας από αυτούς.

Μέσα της Ουγγαρίας αναφέρει ότι η σχέση του Ρεμπρόφ με τη διοίκηση της Φερεντσβάρος έχει ψυχρανθεί. Ενώ, η ομάδα του έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον προπονητή Ρομπέρτο Ντοναντόνι με την προοπτική μιας συνεργασίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο ιδιοκτήτης της Καϊράτ, Μπορανμάγιεφ είχε δηλώσεις πως ο Ρεμρόφ αποτελεί τον διακαή πόθο του για τον πάγκο της ομάδας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πως παραμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει στη πρώτη ευκαιρία».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X