«Ακυρο» στον Ολυμπιακό από το Διαιτητικό της ΕΠΟ για Φιλιππούση

«Ακυρο» στον Ολυμπιακό από το Διαιτητικό της ΕΠΟ για Φιλιππούση
Photo Credits: INTIME

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν να ακυρωθεί η πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολιτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν βρήκε ανταπόκριση ούτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει για τον Ιάκωβο Φιλιππούση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν να ακυρωθεί η πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα με την αιτιολογία ότι δεν προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά από τον αναπληρωτή Παναγιώτη Δημητρίου.

Ο ισχυρισμός τους όμως, δεν έγινε δεκτός από το Διαιτητικό Δικαστήριο και γνώρισαν την ήττα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 7119/09.04.2021 προσφυγή των 1) ΟΣΦΠ ΠΑΕ και 2) Δημητρίου Αγραφιώτη, ατομικά, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., κατά της Ε.Π.Ο. και την από 19.04.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 8262/19.04.2021 πρόσθετη παρέμβαση του Ιάκωβου Φιλιππούση του Μιχαήλ, Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο., υπέρ της Ε.Π.Ο. και κατά των 1) ΟΣΦΠ ΠΑΕ και 2) Δημητρίου Αγραφιώτη.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την ως άνω πρόσθετη παρέμβαση.

Απορρίπτει την προσφυγή κατά της από 05/04/2021 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ως προς την εκλογή Εκτελεστικού Γραμματέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X