Φίδι σκόρπισε τον πανικό στα ΚΤΕΛ Κηφισού (VIDEO)

Φίδι σκόρπισε τον πανικό στα ΚΤΕΛ Κηφισού (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμβρόντητος έμεινε ένας άντρας όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όταν ξαφνικά αντίκρισε ένα… φίδι να ξεπροβάλλει από τον προφυλακτήρα.

Προκλήθηκε μία αναστάτωση προς στιγμήν και εν συνεχεία κάλεσαν την αστυνομία, όπου ο ένας αστυνομικός είναι φιλόζωος και αναγνωρισμένος για τη δράση του με τα ζώα. Έχει εξειδίκευση και είναι εκπαιδευμένος.

Το φίδι βέβαια φοβήθηκε όταν τους είδε και κρύφτηκε στη μηχανή, ωστόσο με προσεκτικές κινήσεις το έβγαλαν και το τοποθέτησαν σε ένα κουτί και εν συνεχεία παραδόθηκε στην ΑΝΙΜΑ για να απελευθερωθεί στη φύση.

Ερωτηθείς πάντως ο οδηγός για το πως βρέθηκε το φίδι μέσα στο αυτοκίνητό του, δήλωσε άγνοια και έκπληξη και ο ίδιος. Είπε πως το είχε αφήσει δίπλα σε ένα χωράφι με χόρτα..

«Είχα πάει για κάποιες δουλειές στη Λούτσα και γυρνώντας μετά στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό. Όταν ήταν να φύγω από τον Κηφισό που είχα παρκάρει το είδα μπροστά μου. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν σχοινί. Πήγα να το βγάλω με το πόδι μου και αυτό κουνήθηκε. Τότε κατάλαβα ότι είναι φίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X