Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα οι ομάδες που κάνουν συχνότερα φάουλ στην Ευρώπη!

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα οι ομάδες που κάνουν συχνότερα φάουλ στην Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανεπιστήμιο της Ελβετίας ανάλυσε τα δεδομένα από 31 πρωταθλήματα και οι δύο ελληνικές ομάδες υποπίπτουν κατά μέσο όρο σε ένα φάουλ κάθε 4:51 αγωνιστικά λεπτά! Στο… άλλο άκρο η Ζενίτ που της καταλογίζεται παράβαση κάθε 12:34”

Σε μία έρευνα που δεν συνηθίζεται αλλά τα ευρήματά της αφορούν ιδιαίτερα την Ελλάδα προχώρησε το διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών CIES που βρίσκεται στο Νοσατέλ και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της FIFA και του Πανεπιστημίου της ελβετικής πόλης. Πιο συγκεκριμένα εξέτασε τη συχνότητα με την οποία οι ομάδες ποδοσφαίρου κάνουν φάουλ σε κάθε ματς και προκύπτει ότι 2 της Super League βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Πιο συγκεκριμένα ο Βόλος και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο μεν πρώτος έχει υποπέσει φέτος σε 641 σε 32 ματς, ενώ ο δεύτερος σε 319 αλλά με παιχνίδι λιγότερο, το επερχόμενο (19/5) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό σημαίνει πως κατά μέσο όρο κάνουν ένα κάθε 4:51 αγωνιστικά λεπτά, επίδοση που τους φέρνει να… ηγούνται της κατάταξης που δημιουργήθηκε. Μάλιστα στις top 20 ομάδες συναντούμε 11 της Super League, ενώ στο εγχώριο… άλλο άκρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχει υποπέσει σε 539 ύστερα από 34 αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα (μέρος όρος 6:08”).

Αν εστιάσει κάποιος στα κορυφαία 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης (Premier League, Serie A, Primera Division, Ligue 1, Bundesliga) ξεχωρίζει η επίδοση της Χετάφε (1 φάουλ κάθε 5:44”) και ακολουθούν Βερόνα (1/5:54”), Μάιντς (1/6:30”), Σεντ Ετιέν (1/7:10”) και Φούλαμ (1/7:48”). Αντίθετα η Αρσεναλ είναι η ομάδα που μεταξύ των όσων συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία των Big-5 κάνει φάουλ με τη μικρότερη χρονική συχνότητα (1/10:44′) και μετά τους «κανονιέρηδες» βρίσκουμε την Μπαρτσελόνα (1/10:29”), την Μπάγερν Μονάχου (1/10:19”), τη Νάπολι (1/9:37”) και τη Νιμ (1/9:13”).

Συνολικά στην έρευνα αναλύθηκαν τα δεδομένα από 31 πρωταθλήματα και όπως αναφέρθηκε παραπάνω ο Βόλος και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι δύο ομάδες (εξ’ όλων) που κάνουν πιο συχνά φάουλ. Στον αντίποδα η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι εκείνη που κάνει τα λιγότερα, μόλις ένα κάθε 12 αγωνιστικά λεπτά και 34 δευτερόλεπτα, ενώ ευρύτερα μεταξύ των 20 πρώτων με τη χαμηλότερη συχνότητα υπάρχουν 8 από τη Ρωσία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X