Μπούσης: «Πρώτα το προπονητικό, μετά το γήπεδο -Θα κάνουμε 7 με 9 μεταγραφές»

Μπούσης: «Πρώτα το προπονητικό, μετά το γήπεδο -Θα κάνουμε 7 με 9 μεταγραφές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όνειρα που κάνει με σκοπό να «ψηλώσει» ακόμη περισσότερο ο ΟΦΗ ανέλυσε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο σύλλογος της Κρήτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με σκοπό να κάνει έναν μίνι απολογισμό για φέτος, να αναλύσει τα πλάνα του για την επόμενη ημέρα, αλλά και να παρουσιάσει τον τελευταίο κρίκο που προστέθηκε στην αλυσίδα. Τον Μηνά Λυσάνδρου που ανέλαβε κι επισήμως χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου.

«Πρέπει να έχουμε μια σταθερότητα. Όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ, δεν βρήκαμε ούτε μπάλες, παίκτες απλήρωτοι. Τον δεύτερο χρόνο έγινε μια εντυπωσιακή χρονιά και βγήκε η ομάδα. Ξέρετε ότι με όλους τους τραυματίες και τον Covid, στόχος είναι να έχουμε μια σταθερότητα, θα έρθουν οι μεταγραφές που πρέπει να έρθουν. Θέλουμε μια βάση στην ομάδα και να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο 10 παίκτες. Αν δεν είχαμε τους τραυματίες θα το πετυχαίναμε και αν δεν ήταν κάποια αρνητικά αποτελέσματα ο Σίμος θα ήταν ακόμα εδώ. Τώρα είναι εδώ ο Νιόπλιας και εύχομαι να πάει καλά», επεσήμανε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ, κάνοντας σύγκριση με αυτήν που επικρατούσε όταν ανέλαβε.

«Κάθε χρόνο φτιάχνουμε ένα μπάτζετ. Τον πρώτο χρόνο πέσαμε έξω αρκετά. Στο δεύτερο χρόνο ήρθαμε πιο κοντά. Φέτος κάναμε τις σκέψεις έχοντας άγνοια για το πόσο κόσμο θα έχουμε και αν έχουμε στις εξέδρες. Εμείς θα προχωρήσουμε με τα μπάτζετ που έχουμε. Θα έρθουνε 7 με 9 παίκτες. Δεν θέλουμε να κινδυνεύει η ομάδα. Θα κοιτάξουμε να την έχουμε δυνατή τη νέα χρονιά», πρόσθεσε.
«Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε το προπονητικό. Κάποια πράγματα αργούν να γίνουν στην Ελλάδα. Για τα ελληνικά δεδομένα έχουν προχωρήσει γρήγορα και από τη βοήθεια του κ. Αρναουτάκη. Στόχος είναι να τελειώσει το προπονητικό, να χτίσουμε κτίριο και για την πρώτη ομάδα», είπε ο κ. Μπούσης αναφερόμενος στο θέμα της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

«Μετά το επόμενο βήμα είναι να δούμε τι θα γίνει και με το γήπεδο. Δεν είναι το κατάλληλο γήπεδο, για να προχωρήσει. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και δεν μπορούμε να παίζουμε εδώ πέρα. Το επόμενο γήπεδο πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο. Να είναι ένα γήπεδο που μπορούν να γίνουν συναυλίες και άλλα πράγματα. Να υπάρχουν μαγαζιά γύρω από αυτό. Ο χώρος του αεροδρομίου είναι που θα μείνει ελεύθερος, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Αν θέλετε να μείνει το αεροδρόμιο όπως είναι στην Αθήνα και γελάει όλος ο κόσμος. Εσείς θα χάσετε, όπως έχασε η Αθήνα», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Δεν ανήκω σε κανέναν, είμαι ανεξάρτητος, είμαι ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ στέκεται μόνος του στα πόδια του και κάθεται μόνος του στο τραπέζι. Πρέπει να είστε περήφανοι γι’ αυτό. Μπορεί να έχουμε κάνει και εμείς μερικά λάθη, είναι ανθρώπινο και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ήρθα εδώ για να κάνω μία επένδυση και έρχεται ένας άνθρωπος όπως ο Μηνάς που θα στηρίξει το πρότζεκτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X