«L' Equipe»: «Ο Ντα Σίλβα έκλεισε για 2 χρόνια στη Λιόν!»

H AEK θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα και... επιμένει!
Photo Credits: INTIME

Η «L' Equipe» γράφει ο Νταμιάν Ντα Σίλβα συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Λιόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα έκλεισε στη Λυών και πλέον αποτελεί… παρελθόν για την ΑΕΚ!

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η γνωστή γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» για τον κεντρικό αμυντικό που ήταν ο διακαής πόθος της ΑΕΚ για την άμυνά της ενόψει της νέας σεζόν. Οπως σας είχαμε ενημερώσει, η ΑΕΚ του είχε προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Τώρα έκλεισε στην Λυών για τα δύο επόμενα χρόνια και θα παραμείνει κάτοικος… Σαμπιονά.

Τι γράφουν Νταμιάν Ντα Σίλβα

Συγκεκριμένα, η «L’ Equipe» γράφει για τον Νταμιάν Ντα Σίβλα: «Ενα πολύ ωραίο δώρο γενεθλίων για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του καθώς συμφώνησε με τη Λυών για τα δύο επόμενο χρόνια. Ο Γάλλος στόπερ θα υπογράψει μετά τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό του με τη Ρεμ. Από το προηγούμενο καλοκαίρι αρνούνταν συνεχώς να ανανεώσει με την ομάδα στην οποία ήταν αρχηγός. Τόσο στη μονοετή, όσο και στη διετή πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Η Ρεν τις τελευταίες εβδομάδες κινούνταν για τον αντικαταστήσει».

Ο 33χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει συμπληρώσει 37 παιχνίδια φέτος με 4 γκολ και 3.275 αγωνιστικά λεπτά. Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα έπαιξε χθες κόντρα στην Μονακό, στην ήττα της Ρεν με 2-1 εκτός έδρας. Μάλιστα, αποβλήθηκε στο 85′ με κόκκινη κάρτα και έτσι θα χάσει το τελευταίο ματς της σεζόν με την Νιμ εντός έδρας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X