Αποκάλυψη enwsi.gr: Σκέψεις Μελισσανίδη για ενίσχυση με στέλεχος στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ!

Αποκάλυψη enwsi.gr: Σκέψεις Μελισσανίδη για ενίσχυση με στέλεχος στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πιθανολογείται η προσθήκη ακόμα ενός στελέχους στο τιμ που χειρίζεται τις μεταγραφές για την ισχυροποίηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται και τυπικά από το βράδυ της Κυριακής στην επόμενη σελίδα της.

Μια χρονιά απόλυτα αποτυχημένη ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς για σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ηδη, έχουν υπάρξει πολλές και σημαντικές αλλαγές τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στα Σπάτα, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, επίκειται ακόμα μια. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανή η ενίσχυση της ΑΕΚ στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ερχεται ενίσχυση από το εξωτερικό

Στην ΑΕΚ υπάρχει αυτήν τη στιγμή μια ομάδα που έχει αναλάβει όλο το κομμάτι του σχεδιασμού, των επαφών και της δημιουργίας της νέας ομάδας. Ο Παναγιώτης Κονέ ηγείται από το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει σημαίνοντα ρόλο και στις μεταγραφές της πρώτης ομάδας, ενώ σημαντικά είναι και τα report από τους scouters της ομάδας. Ωστόσο, υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό του Μελισσανίδη η σκέψη να ενισχυθεί και άλλο η ΑΕΚ σε αυτό το κομμάτι.

Κατά τις ίδιες πηγές, θεωρείται πιθανό η ενίσχυση να έρθει από το εξωτερικό. Με στέλεχος που θα έχει εμπειρία και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους που υπάρχουν ήδη, θα ισχυροποιήσει την ΑΕΚ σε αυτόν τον τομέα. Ετσι και αλλιώς, ο σχεδιασμός και το scouting είναι μια διαρκής διαδικασία, στην οποία η ΑΕΚ πρέπει να δυναμώσει για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και στον υψηλό ανταγωνισμό.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X