Στοίχημα: Η Segunda Division πληρώνει στο 3.87!

Στοίχημα: Η Segunda Division πληρώνει στο 3.87!

Δυάδα από το Stoiximaview με δύο ματς της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το 2/2 της Ισπανίας την Κυριακή από το Stoiximaview, συνεχίζονται οι στοιχηματικές προτάσεις του Stoiximaview στην Ισπανία όμως αυτή τη φορά στη δεύτερη κατηγορία…

Οβιέδο-Μάλαγα (20:00): Επί της ουσίας, η Οβιέδο έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς ώστε να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια ενόψει του φινάλε της σεζόν. Πάντως, σε 4 φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, δεν έχουμε «διπλό» (1-3-0). Στον πρώτο γύρο, έμειναν στο 1-1, με τον Ναουέλ, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, να ισοφαρίζει για την Οβιέδο στο 51’. Στο 1-1 έμειναν και στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι τους. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν πολύ ψηλά τα γκολ. Το Over 2,5 το βρίσκουμε σχεδόν στον τριπλασιασμό!! Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο στοίχημα.

Η νίκη που πήρε η Οβιέδο με το 2-1 επί της Σαμπαντέλ της έδωσε σημαντική ανάσα. Ήταν η δεύτερη στα τελευταία 11 παιχνίδια!! Αλλιώς θα έπαιζε πολύ πιο άνετα τώρα. Βέβαια, σε αυτά τα 11 παιχνίδια, έχει μόλις 3 ήττες. Έχει 47 βαθμούς με 10-17-11 και 40-39 τέρματα και με νίκη εδώ θα «καθάριζε» με την παραμονή σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Μάλαγα είναι λίγο πιο πάνω, έχοντας 50 βαθμούς με 13-11-14 και 34-44 γκολ. Δύσκολα σκοράρει και το… δείχνει. Έμεινε στο 1-1 με τη Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική, ο δεύτερος βαθμός της σε τέσσερα ματς. Προηγουμένως είχε κάνει δύο νίκες, 2-0 την Αλμπαθέτε, 1-0 τη Λούγκο, οι μοναδικές σε 9 αγώνες. Δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η λογική «λέει» ότι θα παίξει ελεύθερα, χωρίς άγχος και πίεση.

Οβιέδο-Μάλαγα (20:00): Βρήκαμε κάτι καλό. Κάτι που έχει μεγάλη αξία και καλή τιμή. Τι ζητάμε; Ένα γκολ για 1,78! Τόσο δίνει στη Stoiximan η επιλογή να μπει απλά ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν θέλετε να πάτε σε ένα combo με το Over 1,5 γκολ αγώνα, οδηγεί όλο αυτό στο 2,15.

Χιρόνα-Σπόρτινγκ Χιχόν: «Μάχη» για μία θέση στον… ήλιο!

Χιρόνα-Σπόρτινγκ Χιχόν (22:00): Έχουν σφίξει τα λουριά και πλέον κάθε ματς είναι ντέρμπι στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας! Έχουμε επιλέξει τη Segunda Division για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και το ματς που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τόσο η Χιρόνα όσο και η Σπόρτινγκ Χιχόν έχουν ως στόχο την είσοδό τους στα πλέι οφ, ενώ απομένουν μόλις δύο ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Όποια ομάδα πάρει τη νίκη, θα αποκτήσει και προβάδισμα για να μπει στα πλέι οφ.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, η αλήθεια είναι πως θα είναι ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες, αρκεί βέβαια μην τα κάνουν… μούσκεμα στην τελευταία αγωνιστική.

Η Χιρόνα είναι εκτός πλέι οφ αυτή τη στιγμή, αλλά σε ισοβαθμία και όχι με διαφορά βαθμών από τις άλλες ομάδες. Είναι στους 61 βαθμούς στην 7η θέση σε 38 ματς και γκολ 43-35. Προέρχεται από ένα καλό σερί τεσσάρων νικών, με τελευταίο ματς το 4- 1 εκτός έδρας με τη Λογκρονές.

Τώρα έχει να παίξει εντός έδρας, καθώς υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Ομάδα με την οποία ισοβαθμεί, αλλά η Σπόρτινγκ είναι στην 5η θέση με 61 βαθμούς σε 38 ματς και γκολ 36-25. Στο προηγούμενο ματς νίκησε εντός έδρας τη Λούγκο με 1-0.

Στην τελευταία αγωνιστική η Χιρόνα αντιμετωπίζει τη Μάλαγα και η Σπόρτινγκ Χιχόν τη Λας Πάλμας και είναι και οι δύο αδιάφορες.

Χιρόνα-Σπόρτινγκ Χιχόν (22:00): Οπότε αν πάρουμε ως δεδομένο πως αμφότερες κατακτούν τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική, η ισοπαλία στη μεταξύ τους αναμέτρηση τους βολεύει και αφήνουν εκτός πλέι οφ τη Βαγιεκάνο!

Εμείς όμως θα πάμε στοίχημα όχι με το σημείο του αγώνα, αλλά το ημίχρονο. Θα ρισκάρουμε για το στοίχημα, αλλά θέλουμε να είναι μικρότερο το ρίσκο εδώ. Για αυτό και θα στηρίξουμε την ισοπαλία, αλλά στο ημίχρονο, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X