Συνεχίζει την κλάψα ο Λυκογιάννης - Ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε μόνο σε μία φάση

Συνεχίζει την κλάψα ο Λυκογιάννης - Ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε μόνο σε μία φάση
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνέχισε τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία σε νέες δηλώσεις του

Μετά την ήττα-αποκλεισμό απο την ΑΕΚ, όλος ο ΠΑΟΚ έχει επιδοθεί σε ένα παιχνίδι που προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο και να βγει ο αδικημένος της υπόθεσης. Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη σε ραδιοφωνικό σταθμό, που υποστήριξε οτι ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε μόνο στην φάση με το αντικανονικό κόψιμο του του Μέικον αλλά και σε όλοκληρο το παιχνίδι. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Καταρχάς ο ΠΑΟΚ δεν αδικήθηκε μόνο σε αυτή τη φάση. Απλά αυτή ήταν εξόφθαλμη και θα μπορούσε να πει κάποιος πως θα καθόριζε την έκβαση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον αγώνα αντιμετώπιζε εχθρική διαιτησία. Το τι είναι ανθρώπινο και τι με πρόθεση δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Έχει χαθεί η μπάλα. Η δικιά μας σταδιακή επαναφορά στο σκορ δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης. Η τελευταία φάση είναι ξεκάθαρη, την πήρε πάνω του ένας πολύ έμπειρος διαιτητής που δεν πήγε καν στη instant replay”.

Για την απόφαση της διοίκησης να μην καταθέσει ένσταση:

“Η απόφαση είναι της διοίκησης. Ο ΠΑΟΚ βλέπει τι συμβαίνει εδώ και παρά πολύ καιρό στο παιχνίδι. Φτάνουμε στο τέλος Μαΐου εν μεσώ μιας χρονιάς κορωνοϊού που η απόφαση της θα βγει πότε; Τι θα γίνει με τα ημιτελικά; Γι’ αυτό και η φράση του «πρέπει να σταματάμε να κοπανάμε το μπασκετάκι».Η γελοιότητα στο ελληνικό μπάσκετ έχει φτάσει ταβάνι. Δεν μπορεί να προστατευθεί κανένας. Και γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και δε θα σταματήσει ποτέ”.

Για την αλλαγή στην διοίκηση της ΕΟΚ:

“Θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση. Η μάχη και το ενδιαφέρον είναι το ποιος θα γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Τι να λέμε ότι θα γίνουν οι εκλογές θα αλλάξει η διοίκηση της ΕΟΚ και θα γίνει καλύτερη η διαιτησία; Δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος αντίληψης των ισχυρών. Όλα αυτά που γίνονται τόσα χρόνια είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Να μην τελειώνουν τα παιχνίδια, να μην κατεβαίνουν στα παιχνίδια. Έχουν γίνει τόσα και δε βλέπω κανένας να ιδρώνει με αυτό”.

Τώρα πώς γίνεται ο ΠΑΟΚ να είναι αδικημένος όταν φέτος κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει στην Α1, κέρδισε για πρώτη φορά στα χρονικά ένσταση για μη καταλογισμό φάουλ και πέρασε από την Ρόδο με τον Γκρίφιν να πατάει 1 μέτρο έξω από το γήπεδο και η ένσταση των γηπεδούχων να κρίνεται εκπρόθεσμη, μόνο στην ομάδα της Θεσσλονίκης το ξέρουν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X