Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ντου στα αποδυτήρια και έβριζαν ποδοσφαιριστές και προπονητή

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ντου στα αποδυτήρια και έβριζαν ποδοσφαιριστές και προπονητή

Τρομερά πράγματα έγιναν στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερά πράγματα έγιναν στο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός OVER FM.

Η κατάντια της ομάδας έχει φτάσει σε σημείο να σπάσει ο ΠΑΟ ρεκόρ αποδυτηρίων. Στο ημίχρονο του αγώνα σε μια ομάδα που χάνει με 3-0, περιμένεις να μπει ο προπονητής ή η διοίκηση. Αντίθετα, δύο άνδρες της διοίκησης που κινούν τα νήματα με τη στήριξη του Αλαφούζου, προέβησαν στο εξής ατόπημα:

Έβαλαν έξι συνδεσμίτες που μίλησαν με χυδαίες εκφράσεις στους παίκτες και τον προπονητή.

«Αν νομίζει ο κ. Αλαφούζος ότι μπορεί κάποιος σοβαρός προπονητής να ανέχεται τέτοια πράγματα, είναι πολύ γελασμένος. Αν υπάρχει τσίπα οι δύο αυτοί κύριοι πρέπει να υποβάλλουν την παραίτησή τους, αφού πουθενά στον κόσμο συνδεσμίτες δεν έχουν βρίσει παίκτες και προπονητή, παρουσία της διοίκησης στα αποδυτήρια. Αν δεν έχει γνώση ο Αλαφούζος, οφείλει να διώξει άμεσα αυτούς που επέτρεψαν να γίνει αυτό το σκηνικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X