ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ θα μείνει για μία εβδομάδα στην Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ θα μείνει για μία εβδομάδα στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκλεισε μαζί με την ΑΕΚ την σεζόν 2020/21. Με έντονο προβληματισμό και σκεπτικισμό από πλευράς ΑΕΚ.

Για το αν μπορεί να διαχειριστεί και να χτίσει τη νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μία ομάδα ανταγωνιστική, με ποιοτικότερο και πιο γεμάτο ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις προ… «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena».

Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή Χιμένεθ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Όσα δούλεψε και έδειξε από τέλη Δεκέμβρη μέχρι και χθες, δεν ενθουσίασαν. Η ΑΕΚ τερμάτισε 4η, οριακά είναι… εντός Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2016 δεν είναι στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Χιμένεθ χθες αποχαιρέτισε τους παίκτες του και είπε ότι και δημοσίως. Ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά δεν γνωρίζει επίσημα αν τηρηθεί αυτό ή όχι. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμη στην Αθήνα μαζί με τον Καλδερόν και τον Μπασκόν. Οπότε δεδομένα θα υπάρχει επίσημη απόφαση και ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρον θα έχουν όσα θα πει και αύριο ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ρεπόρτερ της ομάδας στα Σπάτα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X