Επαφή Μελισσανίδη με Ολιβέιρα, 1 εκατ. ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ!

Επαφή Μελισσανίδη με Ολιβέιρα, 1 εκατ. ευρώ η πρόταση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αποκαλύπτει την τελική πρόταση της ΑΕΚ προς τον Πορτογάλο επιθετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον στη σχέση της ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για συζητήσεις, που αφορούν εκκρεμότητες της συνεργασίας που υφίσταται σήμερα, αλλά και να διερευνηθούν ενδεχομένως κάποια θέματα για το αύριο.

Ως δεδομένο πάντως πρέπει να θεωρούμε, πως στην Ενωση υπάρχει δεδομένη επιθυμία για παραμονή του Πορτογάλου στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ολιβέιρα και τους εκπροσώπους του.

Το μήνυμα προς τον παίκτη ήταν ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ έφτασε να προσφέρει ακόμα και 1 εκατ. ευρώ για την παραμονή του Πορτογάλου, καθώς θεωρείται παίκτης που κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Ο Ολιβέιρα δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ και γι’ αυτό στην ΠΑΕ υπάρχει η εκτίμηση πως δεν θα την αποδεχθεί και άρα πρέπει να ψαχθούν για άλλες λύσεις σε ό,τι αφορά τη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, η μέρα μπορεί να φέρει ανατροπές. Η μπάλα είναι στην πλευρά του Ολιβέιρα, που ενδεχομένως θα αλλάξει το σκηνικό όπως καταγράφεται μέχρι τώρα.

Ενδεικτικό και των διφορούμενων συναισθημάτων που υπάρχουν στον παίκτη είναι πως επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στην αυλαία του πρωταθλήματος, αλλά εν τέλει δεν τέθηκε στην διάθεση του Χιμένεθ για το τελευταίο ματς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πλευρό.

Ο Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X