ΑΕΚ: Πρωταθλητής με την Ες ο Μπουκοβίνας

ΑΕΚ: Πρωταθλητής με την Ες ο Μπουκοβίνας
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής τερματοφύλακας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ες στο Λουξεμβούργο πανηγύρισε γα 3η σερί χρονιά ο Πέτρος Μπουκοβίνας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που έχει συμφωνήσει και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ, κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο στην καριέρα του. Εκτός από τον τίτλο με την καριέρα του ο Μπουκοβίνας ψηφίστηκε για δεύτερη σεζόν ο καλύτερος τερματοφύλακας στο Λουξεμβούργο. Ο διεθνής τερματοφύλακας που παρακολουθεί ήδη την πορεία της νέας του ομάδας έχει συγχαρεί πολλές φορές τους νέους συμπαίκτες του για την πρόκριση στους τελικούς του EHF. Ο Μπουκοβίνας αναμένεται πλέον μετά το τέλος της σεζόν να ενσωματωθεί την «Ένωση» και θα βρίσκεται κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου.

Ο Μπουκοβίνας στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο Λουξεμβούργο κατέκτησε με την Ες 6 τίτλους, 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ!

Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται. Υπάρχουν ακόμα πολλά όνειρα ανεκπλήρωτα”

“Δεν μπορούν πολλά λόγια να χαρακτηρίσουν την ευτυχία που νιώθω αυτή τη στιγμή . Μπορεί να μην καταφέραμε την επίτευξη του στόχου, του Νταμπλ δηλαδή, αλλά το τρίτο σερί πρωτάθλημα είναι κάτι το καταπληκτικό. Εξαιρετικά αφιερωμένο στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και εννοείται στους συμπαίκτες μου. Αν συγκινήθηκα χθες που το πήραμε μαθηματικά, αλήθεια δεν ξέρω τι θα γίνει στο τελευταίο μου ματς με τη φανέλα του Ες σε δυο εβδομάδες από τώρα που θα γίνει και η απονομή. Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται. Υπάρχουν ακόμα πολλά όνειρα ανεκπλήρωτα. Σιγά σιγά, βήμα βήμα και με πολύ προπόνηση ελπίζω να φτάνω κάθε φορά λίγο πιο κοντά”¨, δήλωσε στο e-handball.gr ο διεθνής τερματοφύλακας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X