ΑΕΚ: H σχέση Ταυλαρίδη-Πιέλ

ΑΕΚ: H σχέση Ταυλαρίδη-Πιέλ
Photo Credits: INTIME

Ο Κλοντ Πιέλ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Κλοντ Πιέλ εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή από τη νέα σεζόν, όπως σας αποκαλύψαμε προ ημερών από το enwsi.gr.

Ο 59χρονος προπονητής της Σεντ Ετιέν, στην οποία βρίσκεται από το 2019 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, εξετάζεται από την Ενωση για να αντικαταστήσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Γάλλος τεχνικός δύσκολα θα παραμείνει στην Σεντ Ετιέν, καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Ξεκίνησε από την Μονακό, είχε μέντορα του τον μεγάλο Αρσέν Βενγκέρ ενώ στην προπονητική του καριέρα μέχρι τώρα, δούλεψε σε Σαμπιονά (Μονακό, Λιλ, Λυών, Νις, Σεντ Ετιέν) και Πρέμιερ Λιγκ (Σαουθάμπτον, Λέστερ). Τον Κλοντ Πιέλ γνωρίζει πολύ καλά ο Στάθης Ταυλαρίδης αφού με αυτόν προπονητή o παλαίμαχος στόπερ και νυν σκάουτ της ΑΕΚ, πήρε μεταγραφή από την Άρσεναλ στην Λίλ και έκανε καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα.


Ο Ταυλαρίδης με δυο Γάλλους έχει φοβερή σχέση από το παρελθόν, με τον Κλοντ Πιέλ και τον Νταμιάν Κομολί. Και οι δυο πρώην συνεργάτες του Βενγκέρ. Άλλωστε ο Κομολί ως σκάουτ του Αλσατού εισηγήθηκε την απόκτηση του «Ταύλα» από τον Ηρακλή στους «κανονιέρηδες» ενώ μετά (το 2008) συνύπαρξαν και στην Σεντ Ετιέν (με τον Κομολί αθλητικό διευθυντή).

Επομένως, δεν αποκλείεται ο Στάθης Ταυλαρίδης να ήταν αυτός που… έριξε στο τραπέζι του όνομα του Πιέλ. Παρότι και Γάλλος είναι (ο Μελισσανίδης έχει κακή… εμπειρία, από το 2016, με τον επίσης Γάλλο Φιλίπ Μοντανιέ, επί των ημερών Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Ενωση) και ελεύθερος δεν είναι (ακούγεται πάντως στην Γαλλία πως μετά την λήξη του πρωταθλήματος θα λύσει την συνεργασία του με τους «στεφανουά») και κοστίζει αρκετά (1.300.000 ευρώ ετησίως).

Πάντως, η ΑΕΚ έχει μελετήσει το όνομα του έμπειρου Γάλλου και… συνεχίζει το σαφάρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X