Τάνκοβιτς: «Απογοητευμένοι για τη φετινή σεζόν αλλά τουλάχιστον πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο» (VIDEO)

Τάνκοβιτς: «Απογοητευμένοι για τη φετινή σεζόν αλλά τουλάχιστον πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις παραχώρησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έπρεπε να έχουμε κερδίσει το ματς και να έχουμε σκοράρει στις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως δεν βγήκαν καλά οι αντεπιθέσεις γιατί η ομάδα ήταν αρκετά πίσω και δεν μπορούσαμε να έχουμε την ίδια ευχέρεια να βγούμε μπροστά».

Για τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ στη σεζόν; «Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θέλαμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα. Όμως πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κι έχουμε κάτι να περιμένουμε την επόμενη σεζόν. Βάσει αυτού, πρέπει να είμαστε εντάξει».

Πώς ένιωσε σε προσωπικό επίπεδο στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ; «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την πρώτη μου σεζόν. Δεν ήταν εύκολο να έρθω, ενώ ήμουν ήδη στη μέση της σεζόν με τη Σουηδία, και δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ. Έπαιξα στο δεξί άκρο, που δεν είναι η θέση μου. Έπαιξα πολλές φορές σε άλλη θέση, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, όμως δεν είναι εύκολο να παίζεις σε άλλη θέση συνέχεια».


Τι σας είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια μετά το ματς; «Μας έιπε ότι παλέψαμε αρκετά. Και μας είπε ότι δείξαμε χαρακτήρα σε όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν μαζί, να προσέξουμε στις διακοπές και να δουλέψουμε, και ότι ανυπομονεί να δουλέψει μαζί μας στην προετοιμασία».

Πώς βλέπει τη πιθανότητα να είναι στο Euro; «Την Τρίτη θα υπάρξει η ανακοίνωση της προεπιλογή και αν είσαι μέσα, τότε έχει πιθανότητες. Δε έχω υψηλές προσδοκίες, όμως αν κληθώ τότε θα παλέψω. Να παίξω σε Euro, είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X