Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 2-1: Λύτρωση με Σουάρες και αγκαλιά με τον τίτλο οι «ροχιμπλάνκος» (VIDEO)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 2-1: Λύτρωση με Σουάρες και αγκαλιά με τον τίτλο οι «ροχιμπλάνκος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζορίστηκε πολύ, όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε 2-1 της Οσασούνα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά και κρατά την τύχη στα χέρια της για το πρωτάθλημα!

Οι «ροχιμπλάνκος» παρέμειναν έτσι στο +2 από τη Ρεάλ, που νίκησε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο στη La Liga μετά από επτά χρόνια.

Η Ατλέτικο είχε την υπεροχή κόντρα στην Οσασούνα όμως αδυνατούσε να βρει δίχτυα. Στο πρώτο μέρος, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν δύο δοκάρια, ενώ στο δεύτερο δύο -σωστά- ακυρωθέντα γκολ, με αποτέλεσμα το άγχος να μεγαλώνει όσο περνά η ώρα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και μία κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο 75′, που απέτυχε να βγάλει επιτυχώς ο Όμπλακ, να φέρει σε άκρως δύσκολη θέση την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε!

Παρ’ όλα αυτά, η Ατλέτικο συνήλθε γρήγορα. Στο 82′ ο Λόντι σκόραρε με υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Σουάρες πήρε το… αίμα του πίσω για τις χαμένες ευκαιρίες νωρίτερα, χαρίζοντας στην ομάδα του μία τεράστια νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X