ΑΕΚ: Ομιλία Χιμένεθ με χειροκροτήματα και αγκαλιές στα αποδυτήρια!

ΑΕΚ: Ομιλία Χιμένεθ με χειροκροτήματα και αγκαλιές στα αποδυτήρια!
Photo Credits: INTIME

Ομορφες στιγμές στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τελευταία φορά φέτος στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, καθώς από αύριο άπαντες έχουν άδεια και δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιοι θα βρίσκονται και του χρόνου στην ΑΕΚ.

Μετά την ομιλία του Ισπανού τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκάλιασαν τον Χιμένεθ, σε μια κίνηση που αποδεικνύει πως παρά την κάκιστη φετινή χρονιά της ΑΕΚ που την βρήκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και εκτός τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα υφίσταται.

Αμέσως μετά την ομιλία, ο Χιμένεθ περίμενε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους χαιρετήσει, ενώ οι παίκτες χαιρετήθηκαν και με όλο το τεχνικό επιτελείο καθώς το επόμενο ραντεβού για τα Σπάτα είναι στα μέσα Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να ξεκινούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X